29-годишната Сара Бръмли изпрати на бившия си Дейвид Сондърс снимка,

...
29-годишната Сара Бръмли изпрати на бившия си Дейвид Сондърс снимка,
Коментари Харесай

Провокация! Момиче споделя: Просто изпратих на бившия си секс снимка с новата си изгора, той взе, че го уби

29-годишната Сара Бръмли изпрати на някогашния си Дейвид Сондърс фотография, на която прави орален секс на Майкъл Лоусън. В припадък на ревнивост Дейвид умъртви новия обичан на Сара и бе наказан на пожизнен затвор. Сега самата Сара се яви пред съда, защото е упрекната в подбудителство към ликвидиране, оповестява Daily Mail.



По време на процеса против Дейвид Сондърс се оказа, че Сара поддържа връзки и с двамата мъже, като ги кара да ревнуват един от различен. Разбира се, това не оправдава Дейвид - за убийството на човек той получи справедливо наказване под формата на пожизнен затвор. Въпреки това съдията подозира, че в разгръщащата се покруса освен той е отговорен, само че и обичаната му жена.



Интересно е, че скоро след гибелта на любовника си Сара Брамли се реалокира в Австралия и не се явява на делото на Дейвид Сондърс, преструвайки се, че тя не е имала връзка с това, което се случва. В последна сметка обаче през 2018 година момичето беше задържано по обвиняване в подбудителство към ликвидиране. Следователите споделят, че Сара освен е изпратила на някогашния си другар фотография с Майкъл, само че също по този начин е показала местонахождението му и също по този начин му е предложила да го нападне.

Превод: БЛИЦ



Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР