29-годишната Клареса Коулман от Арканзас се събутила от леко боцкане

...
29-годишната Клареса Коулман от Арканзас се събутила от леко боцкане
Коментари Харесай

Млада жена: През нощта ме ухапа нещо като комар, а на сутринта бях на крачка от смъртта

29-годишната Клареса Коулман от Арканзас се събутила от леко боцкане в рамото. Жената си помислила, че я е ухапал комар и на сутринта умерено тръгнала на работа. В офиса обаче ѝ прилошало, само че това било единствено началото на ужасяващата ѝ история написа Metro.

" Шефът ме пусна да си вървя вкъщи, само че по пътя ми стана толкоз неприятно, че стопирах на една бензиностанция. Тук ми се повдигна и изгубих схващане.

Клареса пристигнала на себе си в медицинския център. Специалистите открили, че е ухапана от бебе на кафяв паяк-отшелник, който е публикуван в южните щати.

Медиците незабавно изразяли мястото на ухапването, били инжекция на дамата и я изписали. Тя се прибрала вкъщи, само че тук почнала алергична реакция към лекарствения препарат. Тя още веднъж се върнала в болничното заведение, където лекарите открили, че тъканите към ухапаното място не престават да умират. Освен това и бъбреците на пациентката отказали да работят.

Медиците я поставили на изкуствено дишане и почнали диализа, защото организмът ѝ не успявал да се оправи с отровата на паяка. Чак след 3 седмици дамата едвам се съвзала и се прибрала вкъщи, само че към този момент с ново заболяване - арахнофобия.

" Не мога да допускам, че едвам не ме умъртви малко паяче. Извикахме експерти, които да изчистят къщата от всевъзможни инсекти. Не желая това да се повтори още веднъж ", споделя измъчената жена.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР