29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г.

...
29-годишната Десислава Димитрова убедително спечели титлата Мисис Бургас 2024 г.
Коментари Харесай

Мисис Бургас управлява боен кораб

29-годишната Десислава Димитрова безапелационно завоюва купата Мисис Бургас 2024 година Младата дама е майка на едногодишно дете, щастливо омъжена, а по специалност е военнослужещ. Крехката и грациозна физика на Деси не издава твърдия темперамент. Младата дама е Вахтен офицер по ръководство на транспортен съд II сан.

Чаровницата безапелационно завоюва сърцата на журито в състезанието Мисис Бургас 2024 г и сграбчи короната. 

Деси споделя, че сама изявила предпочитание да се впусне в тази мъжка специалност. Още от дребна се възхищавала на своя татко, който бил боен, а след това по-големият й брат се отправил към военноморското учебно заведение във Варна, споделя тя пред БНР. 

" За мен военният профил изглеждаше доста влиятелен, доста впечатляващ, а задачата ми беше да се издигна по-високо по стълбичката. Минават се доста изпити, с цел да се влезе във военноморско учебно заведение. Изисква се физическа подготовка, британски език, медицински прегледи и математика ", показа Десислава. 

Днес денят й стартира в пет сутринта, тъй като бърза да се подготви преди да се е събудил едногодишният й наследник. След това го води на ясла и отива на работа. Справя се сама, тъй като брачният партньор й също плава с корабите и отсъства сред 4 до 6 месеца. 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР