29-годишен мъж, закопчан при акция на ОД на МВР-Бургас преди

...
29-годишен мъж, закопчан при акция на ОД на МВР-Бургас преди
Коментари Харесай

Бургаски ченгета онемяха, когато откриха в квартирата на Георги...

29-годишен мъж, закопчан при акция на ОД на МВР-Бургас преди два дни, ще остане в ареста за 72 часа , а след това ще се желае и непрекъснат арест. Това написа "Флагман ".

Георги Македонов е упрекнат в разпространяване на опиати, следва да бъде притеглен под наказателна отговорност по чл.354а, по който го грози отнемане от независимост до 10 години и санкция до 100 хил.лева.

Македонов бе хванат с пико, а ченгета откриха в квартирата му в бургаския кв. "Сарафово " нарколаборатория. Георги разполагал всичко належащо за замесване на синтетичната дрога - от прекурсори и субстанции за произвеждане на пико - червен фосфор, солна киселина, разредител, бутилки йод, до газов котлон, везни, колби и измервател. Готовите дози кътал в стъклени буркани.

Мярката му за неотклонение ще бъде гледана през уикенда, само че поради събраните доказателства против него, се обрисува да остане зад решетките.

Георги е следен известно време от криминалисти. Той е остарял познайник на органите на реда. Доскоро е живял в ж.к. "Изгрев ", където е гравитирал към известна ъндърграунд група.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР