28 лунен ден от 05:40 часа на 16 декември до

...
28 лунен ден от 05:40 часа на 16 декември до
Коментари Харесай

Астрологична дневна прогноза за 16 декември 2017

28 лунен ден от 05:40 часа на 16 декември до 06:45 часа на 17 декември

Денят ни дава опция да намерим своят личен път в постигането на задачите си.

Благоприятен ден, денят на Слънцето, в който е допустимо духовно просветление. Период на реализиране на висшите истини, реализиране на духовно схващане, ден за съзерцаване!

Най-важното в този ден – да се задържим на вълната на приповдигнатото въодушевление и да се постараем всички мисли и действия да бъдат положителни.

Трябва да се помни, че насъбраната по време на растящата луна сила е съвсем изчерпана и тя не трябва да се изразходва бездарно за дребни битови проблеми -караници, хули.

Но в това време денят ще ви даде и доста позитивни акценти, свързани с приемането на забавни хрумвания и информации, които ще ви отворят доста нови вероятности и пътища за бъдеще.

Днес ще имате сили и сила, както и възторг. Постарайте се да канализирате силата в вярната тенденция.

Денят е доста подобаващ за пътувания, за срещи, свързани с бъдещи планове и хрумвания. Ще се насочите към всевъзможен тип рисковани и авантюристичен дейности.

Днес ще е мощен и прекрасен ден, цялостен с доста позитивна и ефикасна сила. Ще имаме голям капацитет и мощ, да довършим някои свои инициативи, които сме отлагали. Късметът ще е с нас, и това, което ще получим, ще е трайно и несъмнено във времето.

Ще бъдем огряни от креативен хрумвания, мисли и усеща.

Противопоказно е да се лекуват заболяванията на кръвта, черния дроб и жлъчката. Да не се вършат интервенции на черния дроб, жлъчния мехур и бедрата. Да не се вадят зъби. Това не се отнася за случаи изискващи незабавна помощ.

Сънищата са оракулски. Именно на сън можете да получите духовно просветление и да разберете задачата на живота си.

С доста Любов от

Ивелина Рускова, астролог

astroiva(at)abv.bg, 0888 899 057
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР