28 кадъра на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат

...
28 кадъра на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат
Коментари Харесай

Изложба на Златните момичета се открива в столицата

28 фрагмента на Българската федерация по художествена гимнастика ще бъдат изложени от през днешния ден, 20 август, до 5 септември в Градската градина до Народния спектакъл "Иван Вазов ". Официалното разкриване е на 21 август от 12.30 ч. На него се чака да участват националните тимове на България и техните треньори, посланикът на Световното - Мария Петрова, талисманът на шампионата - Радина Филипова, Росина Атанасова, общоприет секретар на БФХГ, и шефът на националните тимове Деспа Кателиева, осведоми gong.bg.
С тази галерия желаем да доближим всички хора до нашия спорт и да представим сегашния тим. Нека всеки, който още не е идвал на съревнование, да мине през изложбата и след това, сигурна съм, ще му се прииска да пристигна в залата и да поддържа тези прелестни девойки ", споделя Илиана Раева, президент на БФХГ.
Всички фрагменти демонстрират последните години на художествената гимнастика и ще слагат акцент върху девойките, които сред 10 и 16 септември ще се борят за медалите в София в зала "Арена Армец ". Световното състезание ще събере най-талантливите състезателки по художествена гимнастика за най-значимото съревнование в спорта.

Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР