28-годишната Харисън е бивша и звезда.Сега тя е добре позната

...
28-годишната Харисън е бивша и звезда.Сега тя е добре позната
Коментари Харесай

Джорджия Харисън за борбата й срещу порнографията за отмъщение: „Надявам се, че има хубав живот“

28-годишната Харисън е някогашна и звезда.

Сега тя е добре позната активистка след нейното високопоставено тестване, което тя разказва в детайли в новите си записки Taking Back My Power.

Започна през август 2020 година, откакто тя спа с Беър. Докато по-късно той й описа за фрагментите и я увери, че ще останат поверителни, имаше трудно подозрение.

Тя стартира да чува истории, че хората са го видели, и по-късно получи екранни фотоси.

< p> Това беше най-трудният интервал от живота й, споделя тя, до момента в който чакаше в невъзможност неизбежното.

Когато фрагментите станаха вирусни, първо през акаунта OnlyFans на Bear и по-късно взети от Pornhub, тя споделя, че е съвсем облекчена.

" Живеех в боязън и си представях тези обстановки... всички тези хора ще ме съдят, приятелите и фамилията ми ще бъдат толкоз разочаровани ", тя обясних.

„ Мисля, че когато в действителност стана вирусно и всички схванаха за него, беше съвсем като вдигната тежест – да мога да беседвам с приятелите и фамилията си... и по-късно също полицията и хората, които в действителност биха могли да ми оказват помощ.

" Мисля, че в действителност имах потребност от тези диалози, с цел да схвана, че няма от какво да се срамя. "

" Нямах избор само че да отиде в полицията'

Влиятелната кариера на Харисън се разпадна, защото марките, с които работеше, бързо я изоставиха.

Трудно е да се надценят срамът, неудобството и страхът, които изпитваше, споделя тя - знаейки какъв брой хора са гледали записа или са търсили „ секс лентата “.

Но тя в никакъв случай не се е поколебала да отиде в полицията или да направи всичко по силите си, с цел да го спре.

Тя даже помоли почитателите си в Instagram да й оказват помощ да събере доказателства, като обществено се отхвърли от правото си на анонимност като жертва на полово закононарушение.

„ Веднага щом осъзнах мащаба на доста порно уеб страници, на които беше, а също и фактът, че той непосредствено го продаде самичък на доказан акаунт, си помислих, че в този момент няма друга опция просто да отида в полицията и да се изправя лице в лице с това, " сподели тя.

По време на процеса против Беър през 2022 година неговият акаунт в Twitter показа договорка на половин цена за неговия уеб страница за развлечения за възрастни дружно със фотография, на която той идва в съда, съпроводен от приятелката си.

Изображението го показваше да върви от нает бял Rolls Royce с водач до постройката на съда, с съпътстващ текст, който гласи: „ 50% отстъпка от моя уебсайт за възрастни за идващите 24 часа. Елате да видите за какво съм в наклонност. “

Стивън Беър си прави селфи и пее, преди да бъде вкаран в пандиза

„ Беше в действителност деморализиращо “

Харисън разказва държанието си като „ ужасяващо “. Но то си личеше същинският Стивън Беър, прибавя тя.

„ Той беше нахален, беше недодялан, беше високомерен “, споделя тя.

„ Той се отнасяше с дамите отвън [съда], изключително репортерите, като че ли бяха изцяло незначителни. И това е той.

„ Така че в случай че не друго, беше хубаво за публиката да може да види с какво имах работа в реалност. “

Тя трябваше да преживее тестването си още веднъж в съда, проверявайки фотоси на фрагментите, които бяха показани на правосъдните заседатели.

„ Чувстваш се в действителност изложен, би трябвало да прегледаш, една по една, твои фотоси в разнообразни полови пози, за които си нямал визия, че някой ще го направи в миналото да те видя “, споделя тя.

„ Беше в действителност, в действителност мъчно. И не беше мъчно единствено за мен. Чувствах се засрамена, само че можех да кажа, че цялата стая се усеща смутена, журито би трябвало Също по този начин се почувствах в действителност неловко.

„ Но знаех, че би трябвало да го направя. Така че беше тъкмо като да хапнеш патрона и да го пробиеш. Беше в действителност деморализиращо. "

Беър, в този момент на 33 години, беше приет за отговорен във воайорство и две обвинявания за откриване на персонални полови фотоси и филми.

През март тази година той беше наказан осъден на 21 месеца затвор.

Това беше извънредно значима присъда. Според данни, събрани от благотворителната организация за дами Refuge по-рано тази година, от 13 860 нарушавания на интимни изображения, регистрирани от 24 полицейски сили сред 1 януари 2019 година и 31 През юли 2022 година хипотетичният причинител е бил упрекнат или свикан единствено в 4% от случаите. Осъждането е още по-малко евентуално.

Промени в закона

След акцията на Харисън и други, държавното управление през юни.

Докато действието беше криминализирано през 2015 година, новите промени ще отстранен условието прокурорите да потвърдят, че причинителите са имали желание да причинят страдалчество, с цел да обезпечат присъда.

" Все още ми е мъчно да схвана, че това в действителност се е случило ", споделя тя. " Мисля, че това ще промени % на присъдите. Наистина се надявам след една година да организирам тези полемики и да имам статистика, която да демонстрира, че е имало значение. “

Тя прибавя: „ Защото за девойките, с които приказвам, жертвите, с които съм говорила в предишното в действителност ги е разочаровало толкоз доста пъти, тази уговорка. "

Сега Харисън желае онлайн платформите да се сблъскат с по-строги последици за хостване на изображения или фрагменти, направени или споделени без единодушие.

Тя споделя: „ Едно от най-травмиращите неща беше даже да не се примиря с обстоятелството, че той ми го е направил.

„ Беше да се примиря с обстоятелството, че тези мощни платформи - които вършат милиарди долари годишно и са в такава голяма позиция, където носят отговорността да се грижат за своите клиенти или фенове - бяха толкоз невежи. "

" Никой от тях не искаше с цел да ми отговори ", споделя Харисън. Тя получи автоматизирани отговори „ ще се свържем с вас след пет до шест дни “.

„ Не е доста да питате “

Тя няма религия в огромните софтуерни компании само че има вяра в законопроекта за онлайн сигурността, който ще наложи нови отговорности на платформите на обществените медии за отбрана на потребителите от нездравословно наличие и може да стане закон тази седмица след дълготрайно престояване в Народното събрание.

За най-големите платформи, неуспехът да се защитят потребителите може да ги накара да бъдат изправени пред обилни санкции до £18 милиона или 10% от световните доходи - евентуално милиарди лири - и софтуерните шефове даже могат да бъдат изправени пред затвор в рискови случаи.

" Мисля, че един път това влиза в деяние, те ще вложат повече пари в спазването на разпоредбите “, споделя Харисън.

Тя желае компаниите за обществени медии да имат чиновници, които могат да се оправят с недоволства за всяка форма на корист онлайн.

Тя изяснява: „ Трябва да можете да говорите с човешко създание, което може неотложно да предприеме съответните стъпки, с цел да сложи на пауза или да спре наличието, до момента в който не бъде в допълнение прегледано. Не е доста да поискате. “

Животът на Харисън в този момент е доста по-различен от този, който си беше начертала като риалити звезда и инфлуенсър.

Тя е работила с голям брой марки долни дрехи на първо място това, само че не и в този момент.

" Струва ми се необичайно, че имаше такава стигма в тази промишленост “, споделя тя. „ Определено считам, че доста марки би трябвало да проучат метода, по който се отнасят към дамите в тези обстановки, и също по този начин да създадат повече, с цел да дадат опция на дамите, изключително когато това е главната им клиентела. Това е малко лицемерно. “

Но въпреки това, тя споделя, че е „ същинска късметлийка, че отваря нови порти “.

По-рано този месец тя получи премията за деятел на годината на списание Glamour.

Миналия месец, тя посети Даунинг стрийт.

„ Мисля, че когато преминеш през толкоз доста за толкоз малко време, лишава известно време, с цел да се приспособиш към всичко да бъдеш благополучен... без да се страхуваш, че нещата ще се объркат “, споделя тя.

Изображение: Джорджия Харисън театралничи за фотографи при идването си на премиите Glamour Women of the Year Awards 2023 във вторник, 17 октомври 2023 година в Лондон. (Scott Garfitt/Invision/AP)

Какво би споделил Харисън на Беър?

Харисън издаде книгата си и приготвя кино планове.

„ Имам няколко неща, които ще покажат моята издръжлива страна, която не мисля, че Обединеното кралство е виждала преди “, споделя тя.

Не съм сигурна, че е правилно, споделям аз. Ако има една дума, която да заключи Джорджия Харисън от последните няколко години, тя евентуално е издръжлива.

Тя се усмихва. „ Нямате от какво да се срамувате “, е нейното обръщение към всеки различен, който страда по същия метод, както тя, споделя тя.

Питам я какво би споделила на Беър, в случай че в миналото се натъкне той още веднъж.

„ Нищо “, е бързият отговор.

Всичко, което тя желае, е той да признае пред себе си, не безусловно даже обществено, че е сбъркал, и „ вземете стъпки, с цел да се оправдава като по-добро човешко създание и да се научи по какъв начин да почита дамите, да се отнася добре с тях и също по този начин да не нарушава закона в бъдеще ".

Харисън намира своята крачка: " Вярвам, че всяко човешко създание които са изгубили пътя си в този свят, би трябвало да имат късмет за рехабилитация и да подобрят себе си и да се учат от грешките, просто нямам доверие, че всяко човешко създание има способността да го направи. Но се надяваме, че го прави и продължава да живее прекрасен живот - само че честен живот. "

Харисън се гордее с всичко, което е постигнала, и е решена да продължи да бъде глас на другите, които може да са претърпели сходни несправедливости, само че споделя, че би трябвало да остане остарялата Джорджия Харисън също.

„ Аз съм много оптимистична и комедийна, аз съм човек с леко сърце и усещам, че тези аспекти на личността ми са склонни да се удавят малко “, споделя тя. < /p>

„ Правя акция или приказвам за неща, които са в действителност значими тематики, само че също по този начин в действителност доста душевен изтощителни и много уморителни. Така че просто се пробвам да намеря баланс. "

Тя желае да помогне на други хора, споделя тя още веднъж. „ И също така, пробвам се да подкрепям слънцето и дъгите. " С това, тя се усмихва - казвайки ми, че няма самообладание да се преоблече в костюма си за нейното празненство за Хелоуин.

Тинкърбел - феята, която оправя нещата.

Taking Back My Power, оповестено от Renegade Books, с налични електронни книги и аудио, към този момент е на пазара.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР