28-годишна жена е изгоряла при . Това предава Флагман.бг. Колата,

...
28-годишна жена е изгоряла при . Това предава Флагман.бг. Колата,
Коментари Харесай

Кошмар в Айтос: Млада жена е изгоряла жива, друга е премазана от удара на камиона СНИМКИ

28-годишна жена е изгоряла при. Това предава Флагман.бг. Колата, в която се е движела младата жена, е пламнала, откакто камионът се е забил в нея.

Свидетели описаха, че товарният автомобил се спускал надолу по ул. "Хаджи Димитър " - в посока от Руен към кръговото. Спирачките му отказали и той помел всичко по пътя си, спрял в чакащите на светофара коли, едната от които - с добричка регистрация, е избухнала в пламъци.

Младата жена е починала в горящата кола. Тя е пътувала дружно с мъжа си, който не е потърпевш при случая. Младият мъж към момента се намира на местопроизшествието, в потрес е.



Снимки: Фейсбук, Христо Минчев

Тирът е помлял и пешеходка, която по изказвания на очевидци е починала. Информацията обаче и досега, 14:40 ч. не е доказана. След това товарният автомобил е отнесъл шест коли, които са чакали на светофара. Не може да се откри точният брой на хората в тях.

"Гледката е ужасяваща. Подобно нещо не сме виждали. Камионът се движеше надолу с доста висока скорост. Нямаше мощ, която можеше да го спре. Разбрахме, че са му отказали спирачките ", описа свидетел.

Заради високата скорост каросерията на камиона безусловно се е откъснала, превозвал е над 30 тона жито. Спря едвам когато се заби в другите коли, които си чакаха на червен светофар. Много огромна покруса ", добави той.



Напълно помлян е фирмен микробус на слънчогледите "Донки ", от който са съумели да излязат част от пасажерите – невредими.

По първична информация, тирът се е движел с гневна скорост по улицата надолу към кръговото. Отказали му спирачките. На магазин „ Т Маркет “ той първо опустошава пешеходка, която по изказвания на очевидци е починала.

На място има три противопожарни автомобила, гражданска отбрана, доброволци.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР