28-годишен рецидивист е стрелял с въздушно оръжие и е отправял

...
28-годишен рецидивист е стрелял с въздушно оръжие и е отправял
Коментари Харесай

Рецидивист е стрелял с въздушно оръжие и отправял закани срещу полицаи в Костинброд

28-годишен рецидивист е стрелял с въздушно оръжие и е отправял закани против служители на реда в Костинброд . Мъжът е с букви Т.Л. и е притеглен в качеството си на обвинен от Районната прокуратура. 

Досъдебното произвеждане е формирано за повреждане на непозната движимост, безчинство и отправяне на закани по отношение на полицейски орган. Престъпните действия са осъществени от него при изискванията на рисков рецидив .

В хода на следствието са събрани задоволително доказателства за
виновността на Т.Л. Вечерта на 25 януари, на ул. „ Александър Стамболийски “ в 
Костинброд, обвиненият Т.Л. създал изстрели с въздушно оръжие , ориентирани към лек автомобил . Вследствие на действието му са развалени стъкла и породени пробитости на транспортното средство, марка „ Дачия “, благосъстоятелност на комерсиално сдружение .

След получен сигнал за случилото се местопроизшествието било посетено от полицейските чиновници от районно управление (на МВР) на Министерство на вътрешните работи гр. Костинброд. Извършителят на действието бил открит .

По време на инспекция Т.Л. отправил обиди и закани към орган на реда . С непристойните си дейности, жестоко нарушаващи публичния ред, обвиненият изразил очевидно пренебрежение към обществото.

С разпореждане на прокурор от Районна прокуратура – Костинброд Т.Л. е арестуван за период до 72 часа . Предстои да бъде импортирано в съда искане за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “.

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР