27-годишният шотландец Блеър Логан се призна за виновен в убийството

...
27-годишният шотландец Блеър Логан се призна за виновен в убийството
Коментари Харесай

Потресаващо убийство: Мъж умъртви коварно собствения си брат, таял отмъщението си цели 4 години

27-годишният шотландец Блеър Логан се призна за отговорен в убийството на своя по-млад брат Камерън Логан. Изданията на Острова разгласяват информация за ужасяващият случай, който станал след празнуването на настъпването на новата година, до момента в който жертвата спяла в фамилния дом в град Милнгави, Шотландия. Блеър облял брат си с бензин и го запалил като до него спяла и приятелката му, само че тя съумяла да се избави от огъня. Влюбените спяли на надуваем матрак в гостната, когато килърът се върнал от новогодишен ваучър. В този миг майка им се събудила, слязла надолу по стълбите и видяла тъмната фигура на Блеър, който запалил другия й 23-годишен наследник и момичето.



Отношенията сред братята постоянно били напрегнати, оповестява " Дейли Мейл ". Те престанали да беседват през 2013 година след гибелта на баба им. В този ден Камерън блъснал Блеър, който от този момент почнал да таи обидата си, както и да крои проект за възмездие. Едва след четири години Блеър се решил на подлата постъпка. Той откраднал бензин от църквата и запалил личния си брат като по-късно твърдял, че желал единствено да го уплаши, а не да го убива.



Убиецът не се признавал за отговорен изначало. Но след свидетелските показания на момичето, Блеър бил задържан и бил освидетелстван от психолозите като вменяем за идния правосъден развой.



Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР