27-годишният Денислав В., събирач на дългове на фирмата за бързи

...
27-годишният Денислав В., събирач на дългове на фирмата за бързи
Коментари Харесай

Пуснаха на свобода Денислав, нападнал двама с бухалка заради смешен дълг

27-годишният Денислав В., събирач на задължения на компанията за бързи заеми „ Микрокредит”, е освободен без да му се желае удължение на мярката за неотклонение, оповестява " Флагман ". Денислав към този момент е в дома си, а евентуално от понеделник ще се завърне и на работното си място.

Прокуратурата е назначила няколко експертизи, които да открият телесните повреди от Денислав в сунгурларското село Вълчин. По информация на Флагман.бг през идната седмица държавното обвиняване ще реши на коя прокуратура е подсъдно действието на Денислав – дали за Районна или в Окръжна. При втория вид го грози доста по-тежка присъда – ефикасна, само че при първия може и да се размине с санкция или пробация.

Младият мъж, който впечатлява с внушителната си фигура, атакува татко и наследник с бухалка и крепко ги постанова поради отложен дълг за смешна сума.

Срещу Денислав В. е формирано и още едно досъдебно произвеждане. За отправяне на закани към 38-годишен бургазлия. Търсят се и още жертви на нападателния мъж, чиновник на компания „ Микрокредит”.


Денислав е употребен от " Микрокредит " за най-мръсната работа - събиране на дългове
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР