27-годишната Каталуна Енрикес създава история, пишат едни от най-престижните списание

...
27-годишната Каталуна Енрикес създава история, пишат едни от най-престижните списание
Коментари Харесай

Красавицата, която е родена мъж, а сега спечели конкурс за красота в САЩ

27-годишната Каталуна Енрикес основава история, пишат едни от най-престижните списание в света. За първи път трансджендър модел завоюва конкурс за хубост в Съединени американски щати, където точно Каталуна победи на " Мис Невада ". Това я прави първата транссексуална жена в историята на надпреварата, която го печели. Красавицата пребори общо 21 съпернички, като по този начин през ноември 2021 година тя ще се състезава за купата " Мис Съединени американски щати ".

Виж още:

" Много благодаря на всички, които ме поддържаха от първия ден. Моята общественост постоянно ще бъде в сърцето ми. Победата ми е за всички нас. Току-що направихме история. Гордейте се! ", написа победителката в Instagram. Преди купата " Мис Невада ", Каталуна е печелила доста други надпревари за хубост като Queen California, Queen USA 2016, Super Sireyna WWUSA, интернационалния транссексуален конкурс Queen of the Universe и още много други.

Виж още: Джо Джонас и Софи Търнър на крилете на любовта, честват специфична годишнина

Каталуна е родена като момче във Филипините и на 10-годишна възраст се реалокира в Съединени американски щати с родителите си, само че постоянно е усещала, че има нещо друго в нея и последователно стартира своята физическа промяна. Работи като модел от 2016 година, само че през днешния ден развива и кариера като дизайнер на облекла, като си има лична марка, от която печели много положителни пари.

Виж още: Свеж старт за Рая: Момичето се дипломира! Дъщерята на Ивайла Бакалова наследи хубостта ѝ 

Изображение: https://www.instagram.com/mskataluna/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР