27-годишна жена от Великобритания разказва, че без проблем може да

...
27-годишна жена от Великобритания разказва, че без проблем може да
Коментари Харесай

Млада красавица: Правя секс с призраци и привидения, жестоко е!

27-годишна жена от Англия споделя, че без проблем може да се свързва с отвъдното, влизайки в контакт с привидения. Освен това, Аметист Реалм, която живее в британския град Бристъл, твърди, че може да прави секс с пришълците от ония свят, написа Езорейтер. По думите на британката, тя прави секс с минимум 20 призраци и фантоми. При това на нея толкоз доста й харесва, че изобщо се е отказала от мъжете от плът и кръв. В момента тя мечтае да откри единствения и несравним фантом, с който да прекара остатъка от живота си, а след това да се причисли към него и в отвъдното.

За своите характерни секс желания Аметист описа на феновете в английското предаване „ This Morning “. Водещите Филип Шофилд и Холи Уилоби схванаха от Реалм, че сексът с привидения и призраци, макар безграничността на възприятията, въпреки всичко е много подобен с този с живите хора: всеки призрак сътрудник има своя сила, която би трябвало да съвпадне с силата на Реалм, с цел да може връзките да продължат дълго.

Жената описа още, че най-дългата ѝ връзка с фантом траяла 3 години. След това обаче любовниците се разделили по взаимно единодушие. Оттогава
Аметист се надява да се срещне с дух, който да я направи щастлива вечно – преди и след гибелта. За страдание, към този момент търсенето не се увенчава с триумф.
Интересно е, че първите „ паранормални “ връзки на британката са почнали преди 7 години, когато тя възнамерявала да се омъжи за същински мъж. Реалм и годеникът ѝ наели къща, там обаче Реалм почувствала, че в новото жилище има нещо свръхестествено. Когато един път годеникът отпътувал на командировка, дамата се съблякла чисто гола и съумяла да съблазни призрака.

Именно тя, по думите ѝ, го е съблазнила, а той не ѝ досаждал. Случилото се толкоз се харесало на британката, че не минало доста време и тя изгонила мъжа си, с цел да остане уединено с новия си тайнствен сътрудник.

Аметист прецизира за феновете, че в никакъв случай не е виждала своите сътрудници, само че прелестно възприятие техния досег, милувки, сила и всичко останало, което не може да бъде изразено с думи.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР