26-годишна жена е пострадала при катастрофа между тежкотоварен автомобил и

...
26-годишна жена е пострадала при катастрофа между тежкотоварен автомобил и
Коментари Харесай

Катастрофа между ТИР и каруца край Шумен

26-годишна жена е потърпевша при злополука сред тежкотоварен автомобил и каруца край разклона за село Миланово. Това оповестиха от ОДМВР - Шумен.

Малко след 16.00 часа през вчерашния ден в дежурната част на регионалната дирекция е получен сигнал за зародил пътен случай по пътя сред Велики Преслав и Шумен, покрай разклона за село Миланово. Съобщено е, че е потърпевша жена, която била пасажер в каруца, а лидерът на автомобила е напуснал произшествието.

При отработване на произшествието станало ясно, че лидер на тежкотоварен автомобил се движил в посока към Велики Преслав. В същата посока бил и 46-годишен мъж, който се движил с каруца теглена от кон.

При прекосяване около каруцата лидерът на тежкотоварния автомобил не оставил задоволително странично разстояние и блъснал каруцата. В резултат на удара е потърпевшата пътничката в каруцата - 26-годишна от село Стоян Михайловски.

След обзор в МБАЛ - Шумен била открита черепно-мозъчна контузия, фрактура на лява ключица. Настанена е за лекуване в болничното заведение. В хода на извършените бързи полицейски дейности лидерът бил открит. Това е 27-годишен мъж от гр. Търговище. Образувано е досъдебно произвеждане.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР