26-годишен бе осъден за кражба на мотоциклет в квартал Владиславово“,

...
26-годишен бе осъден за кражба на мотоциклет в квартал Владиславово“,
Коментари Харесай

Условна присъда за млад мъж, откраднал мотор във Владиславово

26-годишен бе наказан за кражба на мотоциклет в квартал „ Владиславово “, оповестиха за Moreto.net от Районния съд във Варна.

Деянието е осъществено през нощта на 27 против 28 април предходната година.

Докато бил на посетители в квартал „ Владиславово “, подсъдимият отишъл до магазин да си купи цигари и забелязал под една тераса на блок мотоциклет „ Хонда “, завързан с верига и катанец. Той взел от вкъщи на своя прочут отвертка и към този момент след среднощ, когато тръгнал да се прибира благодарение на отвертката разрушил катинара, а с носено в себе си техническо средство- ключ от закопчалка за велосипед, съумял да отключи таблото и да възпламени мотора.

След като се прибрал подсъдимият свалил пластмасовите кори на непознатия мотоциклет, карал го няколко дни, като в това време го пребоядисал, подменил седалката и ауспуха. По подаден сигнал за кражбата от потърпевшия притежател, полицейски чиновници към седмица по-късно задържали причинителя, в миг до момента в който още веднъж ремонтирал непознатия мотор. Инкриминираното имущество е оценено на обща стойност за към 1000 лв..

Районен съд - Варна групира наложеното наказване за съответната кражба с наложени на 26-годишния обвиняем санкции по влезнали в действие предишни правосъдни актове, като дефинира той да изтърпи най-тежкото от тях – една година отнемане от независимост, осъществяването на което се отсрочва с изпитателен период от 3 години.

Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР