250 мотоциклета, 400 души от минимум 22 европейски страни, Турция,

...
250 мотоциклета, 400 души от минимум 22 европейски страни, Турция,
Коментари Харесай

Мототуристи от света се събират в Пловдив

250 мотоциклета, 400 души от най-малко 22 европейски страни, Турция, Израел, Ливан ще се включат в седмата интернационална среща на мототуристи в Пловдив. Събитието ще се организира от 4 до 8 септември.

Ще организираме групови пътувания до национални и исторически места в района, заяви за медиите Ивайло Стефанов, президент на " Мотоклуб Златно крило ". Той акцентира, че задачата на срещата (наречена треффен измежду мотористите) е да се презентира Пловдивска област с нейните обичаи, просвета, обичай, кухня и природа. Чрез такива събития се основават нови другарства сред Gold Wing-клубовете и обособените мототуристи в страната и чужбина, уверен е Стефанов.

Участниците в треффените са най-вече към и над междинната възраст, предприемачи и общественици, хора с задоволително свободно време и финанси, практикуващи мототуризъм.

В програмата са включени визити на Асеновата цитадела и Бачковския манастир, винарни, присъединяване в бирения фест на Младежкия рид и на кулинарния фестивал " Пловдив мези " в парк Лаута, рок концерт в клуб " Полинеро ". След светлинния мотопарад, който ще стартира от 19,30 ч. на 6 септември, участниците ще се причислят към честванията на 134-тата годишнина от Съединението на България.

Любителите на мощните машини на две и три гуми от най-голям клас и първокласни екстри ще могат да ги прегледат и да се снимат с тях на паркинга на хотел SPS. Именно оттова на 7 септември от 11,30 ч. ще потеглят мотористите за Парада на нациите по улиците на Пловдив. Крайната точка на шествието е площад " Стефан Стамболов ", където участниците в проявата ще се включат в концерта " Български фолклор през очите на света ".

" Мотоклуб Златно крило " организира първата интернационална среща на мототуристи в София през 2013 година Втората се състоя идната година в Ахелой, 2015 година - в Банско, 2016-а - в Царево, 2017-а - в Ахелой, 2018 година - в Обзор.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР