25 хил. лв. са нужни на Христина от Дупница, за

...
25 хил. лв. са нужни на Христина от Дупница, за
Коментари Харесай

25 бона за са нужни за спасението на най-тежката българка

25 хиляди лева са нужни на Христина от Дупница, с цел да проходи. Най-тежката българка у нас тежи 300 кг и не е стъпвала сама на открито от 9 години.



Както " България Днес " описа, 33-годишната жена мечтае през новата 2023 година да смъкна непотребните килограми и да може да отиде на разходка сама.

" Около 25 хиляди лева коства интервенцията на Хриси в Турция. Много са за нас тези пари, няма от кое място да ги вземем ", признава с тъга майката на Секулова - Цветанка.

Операцията в южната ни съседка се назовава гастректомия (оперативно премахване на 80% от стомаха - б.а.). Това е единствената вяра за младата жена.

Момичето претърпява мощен стрес преди десетина години, от който отключва биполярно разстройство. Заболяването съпътства човек цялостен живот и се характеризира със мощни промени на настроението. Така стартира да пие медикаменти. От тях психическото й положение се усъвършенства, само че физическото се утежнява. Христина стартира да натрупа стремително килограми, които безмилостно я обездвижват.

Днес фамилията едвам свързва двата края. Лекарствата, който Хриси би трябвало да пие, са доста скъпи. Преди няколко години родителите й теглят заем, с цел да закупят всички нужни лекарства. Оказва се, че са попаднали на измамници и вместо 6 хиляди лева имат да връщат 42 хиляди

" Още си връщаме парите. Не знам какъв брой остана да се издължим. Всеки месец даваме по 300 лева ", добавя Цветанка и с болежка признава, че за първа година не са съумели да ушият нова рокля на Хриси за Коледа поради финансови и здравословни проблеми. Всеки, който желае, може да помогне на фамилията на персоналната им сметка:

IBAN: BG02UNCR70001524463771

Основание: Дарение за семейство Секулови
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР