25-годишният филипинец Бретман Рок, който живее в Хаваи, е истинска

...
25-годишният филипинец Бретман Рок, който живее в Хаваи, е истинска
Коментари Харесай

Момчето с чувство за хумор и социална отговорност: Бретман Рок!

25-годишният филипинец Бретман Рок, който живее в Хаваи, е същинска звезда в обществените медии – има 8,83 милиона клиенти в YouTube, 18,9 милиона почитатели в Instagram и 500 милиона лайкове в TikTok. Той е любим на поколението Z най-много поради възприятието си за комизъм и уменията си на гримьор. Освен това е едно от лицата на LGBTQ+, а през 20121 година влезе в историята като първият мъж-гей на корицата на Playboy.

“Фактът, че на корицата на Плейбой се появи мъж, е огромна вест за ЛГБТ общността, както и за всички хора с по-тъмна кожа - това в действителност е нереално ”, сподели тогава Бретман, който още през 2017 година бе включен измежду 30-те най-влиятелни младежи на сп. „ Тайм “.

 

За отбелязване е, че Бретман е лицето на акцията на Nike Pride и е работил с доста топдизайнери, в това число Майкъл Корс и Стела Маккартни. 

 

 

Бретман се харесва на Gen Z, тъй като влага всичко от себе си, обсъждайки проблематични тематики като LGBTQ+, расизма, околната среда и други. Затова и аудиторията му е огромна и разнообразна.

 

 

През 2021 година Бретман се сплоти с Crocs (б.р. известните обувки в целия свят, наричани кроксове) и сътвори своя линия Jibbitz, въодушевена от любовта му към костенурките, кристалите и перлите. Те се радваха на голям интерес, само че количествата бяха лимитирани и лотария дефинира щастливците, които се снабдиха с тях.

 

Бретман е разпален е по фитнеса и пътуванията, а като дребен е упражнявал много спортове – футбол, бейзбол, волейбол и крос-кънтри. Изумява обаче с големия брой домашни любимци: пет кучета, четири котки, две морски свинчета, три костенурки, няколко кокошки и един петел. 

 

 

Съвсем скоро ще излезе и неговата книга - „ You're That Bitch “, която вкарва в света на Бретман Рок. С присъщата за него почтеност той споделя за детството във Филипините, за фамилията, за  филипинската просвета и кое му е помогнало да се трансформира в сензация в обществените медии още на 14 години.

 

 

Инфо: voxburner, wikipedia hypebae

Снимки: @bretmanrock

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР