25-годишната Лина Милкова от Велико Търново се занимава със съвсем

...
25-годишната Лина Милкова от Велико Търново се занимава със съвсем
Коментари Харесай

Красива болярка намери своето признание зад Океана и изкарва луди пари като специалист по...

25-годишната Лина Милкова от Велико Търново се занимава със напълно нова специалност в международен мащаб– основаване на любовни връзки, а сдобиването с тази компетентност става след сполучливо изискан курс при известната в Съединени американски щати треньорка по създаване на сантиментални взаимоотношения Шийла Ленър. Работата на болярката е ориентирана към самотни дами, които не съумяват да изградят пълноценна любовна връзка и са разочаровани от мъжкото съсловие, написа Блиц.

Лина обаче е окуражена да вземе и втора компетентност – а точно усвояването на пълномощия за помощ и на мощния пол за спечелването на тяхната дама за сърцето. Търновката изясни, че заплащането е много положително и й разрешава да покрива всичките си разноски, без да се тревожи за утрешния ден, написа " Борба ". 

Лина е родена в Горна Оряховица, само че още като бебе фамилията й се мести във Велико Търново. Завършила е СОУ „ Емилиян Станев “, а след това записва „ Политически науки “ в София. Още в първи курс схваща, че материята е прекомерно скучна за нея и взема решение да замине на бригада в Съединени американски щати. Не била сигурна дали ще остане за непрекъснато зад Океана, само че нещо й подсказвало, че там ще открие призванието си. През 2013 година отпътувала за Атланта, Джорджия, където работила 3 месеца като сервитьорка. Запознала се с доста хора и бързо разкрила положителни другари и съидейници на концепцията да остане за непрекъснато в страната на неограничените благоприятни условия след края на сезона. Няколко месеца по-късно дружно се преместили в Ню Йорк.

„ Животът тук е доста друг, всичко се случва с доста бързо темпове, трафикът е извънредно натоварен, пренаселено е, само че целия този градски звук и атмосфера крият едно ужасно обаяние. Веднага си намерихме работа, тъй като тук се търсят хора за всичко. Имаше един интервал, в който всеки ден сменяхме специалността – през днешния ден разтоварваме замразена риба, на следващия ден сме помощник-готвачи, след това разхождаме домашни любимци, а в края на седмицата подреждаме комикси по пощите на тези, които имат абонамент към съответното издателство “, описа Лина.

В интервала, в който работела като пощальон, попаднала на листовка, рекламираща курс за необвързани дами, които желаят да си намерят другар. Проявила интерес към събитието, само че не тъй като желала да научи техники и похвати за продобиване на мъж, а тъй като й хрумнало, че и тя може да стане треньор по любовни връзки. Била въодушевена от кино лентата „ Мисли като мъж “, който й бил обичан и доста назидателен във времето, когато го гледала преди няколко години. Отишла на място и разпитала инструкторката повече за работата. Тя й обяснила, че е необходим специфичен курс, който продължава 6 месеца.

„ Наложи се да вложа всичките си спестявания и да групирам още 3 месеца, с цел да платя таксата за образованието. Беше доста забавно, защото се учат психически похвати и се дава късмет на самия теб да се изявиш като представиш концепцията си за съвършена първа среща, опорни точки, по които да се състои втора среща и така нататък Действат самостоятелни правила при другите хора, само че същността на привличането и влюбването при всички е идентична “, съобщи Лина.

Обучението представлявало лекции и презентации, разграничени в 80 часа седмично. Периодично имало проби, а в края на курса всички държали изпит, сходно на държавните изпити в университета.

Тя даде и няколко съвета по тематиката. 26-годишната жена увери, че дамите би трябвало да проучват три съставния елемент в личността на определения от тях мъж, с цел да са сигурни, че той е подготвен за сериозна връзка, а не просто забавление. Първият и най-съществен фактор е мястото, което избраникът им отрежда в живота му. Ако я показа като „ дамата на сърцето ми “, „ приятелката ми “ или „ гаджето ми “ пред приятелския кръг и част от фамилията – то това е най-голямото доказателство, че нещата са съществени. Вторият симптом е обвързван с финансовото положение на колегата.

„ Ако той не работи или изкарва доста ниски приходи, няма да се усеща задоволен от себе си и от самото начало съзнанието му ще е ангажирано с мисълта за трудово-финансова непълноценност. Това ще попречи на сантименталните мигове дружно и несъмнено ще се отрази на близостта. Ако пък ниската заплата не го тревожи, а дамата е на добра платена работна позиция и той няма нищо срещу тя да го устоя – прекратете връзката. Мъжът е този, който носи парите и без значение в кой век живеем, това предписание постоянно ще е настоящо. Това, несъмнено, не значи, че вие не трябва да работите “, разяснява специалистката.

Лина посочи, че третото нещо, на което дамите би трябвало да извърнат внимание е фактът дали този мъж е наясно със себе си, в нравствен мир и вътрешен комфорт. Ако е раздиран от терзания и проблеми с родителите, братята или приятелите си – то той може да търси просто разтуха в нейно лице. Това важи в цялостна мощ, в случай че индивидът има взаимозависимост към алкохола, опиатите и хазарта.
Търновката изясни, че помощта, която дава на дамите, е обособена в три пакета – бронзов – 10, сребърен – 15, и златен – 25 часа месечно. Всеки от тях възлиза на трицифрена сума.

" Тези образования нямат нищо общо с курсовете в русия, които са ориентирани към женитба с милионер. Там задачата е користна. Твърдо съм срещу така наречените златотърсачки в България и даже се е случвало да отхвърлям да работя с дами, които са ме търсили, с цел да уловят в мрежите си богат брачен партньор “, показа Лина.

Младата жена добави, че към този момент е почнала да написа книга със препоръки, която един ден да издаде в Съединени американски щати и да бъде преведена на български. По нейни думи тази материя е доста известна в страната на неограничените благоприятни условия и проблемите в построяването на положителни любовни връзки се коренят в софтуерния взрив в връзките посредством интернет мрежата. Те трансформират хората в асоциални и водят до тотална деградация в общуването им.

В момента Лина е разкрила късмет да се легализира и когато стане американска гражданка, ще се прибере за известно време във Велико Търново. Според нея обаче мъчно би успявала да се устоя посредством специалността си у нас и по тази причина не възнамерява да остане за непрекъснато в България.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР