25-годишната американка Жасмин Тридевил, която по паспорт се води Алиша

...
25-годишната американка Жасмин Тридевил, която по паспорт се води Алиша
Коментари Харесай

Американка ще си пришива трета гърда

25-годишната американка Жасмин Тридевил, която по паспорт се води Алиша Еслер, която носеше изкуствена трета гърда в продължение на пет години, най-сетне реши да си вгради същинска, написа Daily Star.

Тя закупи известност в интернет през 2014 година, когато нейната тригърда фотография стана „ вирусна “ и закупи голяма известност, възхваляваща Жасмин. Момичето не скри, че е решила да предприеме такава непредвидена стъпка само поради славата.

Нейната машинация, естествено, не продължи дълго. Отначало доста хирурзи твърдяха, че е просто невероятно да се шият цели трети гърди, а по-късно един проницателен немски публицист реши да „ просветли “ тройното обаяние на момичето с термовизионна камера, което демонстрира, че това е единствено фалшификат и в него няма топлинни тъкани.

Но даже и това не попречи на Жасмин да откри многочислените си фенове, които с наслада попълниха армията си от клиенти в обществените мрежи.

След шест години на подобен живот момичето разгласи, че най-сетне е намерила експерт, който да може да й зашие същинска трета гърда сред двете съществуващи. Според проекта, в границите на няколко седмици лекарят ще разшири тъканта на гърдите й, до момента в който има задоволително място за имплантиране на млечната жлеза там.

Вярно е, че финансови спънки породиха сред Жасмин и нейната фантазия, тъй че тя прикани почитателите си да оказват помощ да съберат нужните 70 хиляди $. Също по този начин лекарят споделил, че няма да допира гърдите на момичето без информация от психиатър по отношение на нейния здрав разсъдък.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР