25-годишен варненец е задържан вчера в кв. Възраждане“ при извършване

...
25-годишен варненец е задържан вчера в кв. Възраждане“ при извършване
Коментари Харесай

Варненец е хванат с наркотици няколко месеца след влязла в сила присъда

25-годишен варненец е арестуван през вчерашния ден в кв. „ Възраждане “ при осъществяване на полицейска интервенция по линия противопоставяне на закононарушения, свързани с наркотични субстанции.

Мъжът е престъпно проявен и към този момент осъждан при започване на годината за владеене и разпространяване на наркотични субстанции.

Той е бил спрян в миг на шофиране на колата си. Задържаният е отказал инспекция с тест за опиати, а инспекцията посочила, че ръководи лек автомобил с прекъсната регистрация. В този миг у него били открити и конфискувани две пакетчета с кристали – метамфетамин, както и сумата от 1000 лв..

При претършуване на парцел, който населява причинителят, служителите на реда намерили към половин кг марихуана, над 100 г метамфетамин и малко количество кокаин, доказано от направената експертна информация, две електронни везни и огромно количество празни полиетиленови пликчета, приготвени за продажба.

По време на акцията е арестуван и 19-годишен варненец, прочут на полицията, който е карал след приложимост на марихуана. В хода на формираното досъдебно произвеждане по случая, се обяснява съпричастността на младежа към осъществяваната незаконна активност.

Двамата мъже са арестувани за период до 24 часа. Действията по следствието се реализират и все още под наблюдаване на Окръжна прокуратурата.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР