25-годишен турист падна от скалите на хълма Филопапу в Атина

...
25-годишен турист падна от скалите на хълма Филопапу в Атина
Коментари Харесай

Внимание! Обирджии нападат туристи в района на Акропола

25-годишен екскурзиант падна от скалите на хълма Филопапу в Атина и почина на място, а 23-годишната му другарка португалка е в потрес след случая.

Според показанията на девойката двамата са нападнати след 23.00 ч. на 15 август от крадци в региона на Акропола, където се намира хълмът, до момента в който са се разхождали. Нападателите са се пробвали да им измъкнат парите и мобилните телефони.

Все още няма изясненост дали младежът е паднал самичък или е блъснат от крадците. Според аутопсията излиза наяве, че е умрял в резултат на сериозен удар в главата, породен евентуално при рухване върху скалите. По случая са арестувани към този момент към 10 обвинени. В региона е установено още едно нахлуване, което в развой на следствие.

През последните три месеца са разкрити четири банди от чужденци, главно пакистанци, които всяват гнет на туристите в регионите на Филопапу и Дионисий Ареопагит.

Припомняме, че преди към месец туристите в Гърция пропищяха от наши циганки-джебчийки в същия регион. Туристическите организации предизвестиха туристите да не носят пари в брой, до момента в който се движат в центъра на гръцката столица и да бъдат деликатни.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР