25 години брак - толкова празнуваха наскоро новият шеф на

...
25 години брак - толкова празнуваха наскоро новият шеф на
Коментари Харесай

ГРЪМ: Гонзо оплоди фризьорката Цветелина от "Младост", роди му се син преди седмици!

25 години брак - толкоз честваха неотдавна новият началник на БФС Георги Иванов - Гонзо и брачната половинка му Мариета, въпреки че той " лекинко " пропусна да й показа другата огромна вест. А точно, че е станал баща за следващ път, само че от непозната жена...

Да, абсурдът е голям и в случай че Мариета за следващ път си затвори очите и елементарни на женкаря, ще стане в действителност за срам и с право. Факт е, че Гонзо цялостен живот не съумя да си го вкара и задържи в гащите, а опраши която бръмчалка му мине пред очите.

Сега обаче той оплоди фризьорка от " Младост ", която се споделя Цветелина и неотдавна роди момченце. Всички в квартала, а и околните на Цвети са наясно кой е таткото, който, макар че не е признал детето, идвал постоянно и давал пари на родилката.

" Цветелина не е първа красавица, най-нормална жена си е, само че Гонзо й се завъртя, хареса я. А след това е ясно - стана тя, каквато стана. Хубавото е, че най-малко не избяга, а дава пари за детето, само че би трябвало и да го признае. Важно е за всяко хлапе да знае, че е желано и че родителите му се гордеят с него, а не се крият и срамят ", разясняват източници.

Работата е там обаче, че Гонзо драпа да задържи брака си с Мариета, която би го разфасовала, когато научи.

Инфо: Crimesbg.com

Тагове: Гонзо гонзо и мариета Цветелина Георги Иванов Гонзо фризьорката Цветелина Младост бебе БФС
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР