24 градуса, слънце, идеално време за грил. И докато човек

...
24 градуса, слънце, идеално време за грил. И докато човек
Коментари Харесай

Показахме Им! Няма Да Повярвате Каква Я Сътвориха Нашенци В Германия За Гергьовден! Направо Им Спряха Тока!

" 24 градуса, слънце, идеално време за грил. И до момента в който човек си седи в дежурната полицейска кола, чува по радиото: " Идете, апелирам, в парка " Фридрихсхайн ", там голям брой хора разтоварват от колите си цели овце, одрани ".

Това, което нашите сътрудници претърпяват, е още по-странно и от самото известие. На поляната за грил в парка към 150 възрастни и деца се разхождат към тлеещи въглени - разхвърляни напряко върху сухата трева. А върху тях - овце! 12! Всички се въртят, като гриловете се движат от... акумулаторите на колите.

Никой не желае да поеме отговорност. Едва, когато сътрудниците ни викат пожарна и те идват на мястото с пожарогасители, компанията се размърдва. Обясняват, че чествали по този начин от 10 години, чествали Великден. Докато огнеборците се заемат с тлеещия огън върху тревата, с цел да предотврати заплахата от пожар, нашите сътрудници записват персоналните данни на компанията. Хората сътрудничат, разтурват гриловете и събират въглените в алуминиеви купи. Овцете са купени от магазин в квартал " Вединг ". Някои от тях бяха изядени на място, други натоварени назад в колите. "

Полицията посочи, че в Берлин е позволено да се прави грил, в това число и с цели животни, само че би трябвало да се съблюдават разпоредбите за сигурност. Властите даже дават отговор на възмутени жители, видели набучени на чевермета агнета, че това е същото като типичните за Коледа в Германия забодени на грил цели прасенца.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР