24-годишният Кирил Челебиев, който бе задържан за убийството на съпругата

...
24-годишният Кирил Челебиев, който бе задържан за убийството на съпругата
Коментари Харесай

Убитата българка в Германия била бременна

24-годишният Кирил Челебиев, който бе арестуван за убийството на брачната половинка му Меди в немския град Бад Наухайм, е настанен в психиатрия, написа "Билд ". От немската полиция оповестиха, че младият мъж е с тежко психическо заболяване. Той бе арестуван на 8 април в магазин за строителни материали, откакто предната вечер бе намерено тялото на 25-годишната му жена в жилището им.

Адвокатът на Челебиев отхвърля всякаква информация за подзащитния си, а все още следствието се води за непредумишлено ликвидиране. По информация на "Билд " младата жена, която е била бременна, е била намушкана.

Междувременно в родопското село Корита бе оповестена дарителска акция, с цел да се съберат средства за превозване на тялото на Меди Челебиева от Германия, оповестиха за dir.bg от община Рудозем.

Хората в селото са потресени от трагичната гибел на родената в Корита млада жена. Кампанията, която е оповестена и в обществените мрежи, ще помогне на фамилията, с цел да бъде заровена Меди в родното си място. Няколко хиляди евро са нужни за превозване на тялото от Бад Наухайм до България, а фамилията на Меди не може да ги обезпечи, изясняват основателите на акцията.

Младото семейство отпътувало на работа в чужбина преди две години. Община Рудозем също ще помогне на опечаленото фамилията на Меди, съобщи кметът на града Румен Пехливанов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР