24-годишният Господин Господинов, който в сряда премаза и уби на

...
24-годишният Господин Господинов, който в сряда премаза и уби на
Коментари Харесай

Шофьорът, който блъсна и уби Стела на Тракия, обвини полицаи за инцидента

24-годишният Господин Господинов, който в сряда премаза и умъртви на място бургазлийката Стела Маринова, е намерил необичайно опрощение за автокасапницата на Автомагистрала „ Тракия “.

Господинов е обвинил катаджиите, които са пристигнали на мястото на случая – на км 236 от Автомагистрала „ Тракия “. Според него не са му взели вярно тестът, а и апаратите не отчитали вярно. Господин се кълне, че нито е приемал опиати, нито алкохол, пише Флагман.

И за самата злополука били отговорни служителите на реда, твърди Господин. Патрул бил спрян край мястото на случая и той се загледал, след което за секунда изпуснал кормилото и се забил в авариралия Форд на Стела Маринова.

В разпитите родственици на джигита с 21-те акта настояват, че той пиел хапчета за страхова невроза, само че не бил употребявал опиати. Рецепта обаче не е показана до този миг.

Припомняме, че през вчерашния ден Окръжният съд в Сливен остави Господинов в ареста. Мярката може да бъде обжалвана пред Бургаския апелативен съд, който ще заседава на 6 октомври.

За 7 октомври е плануван огромния митинг пред Съдебната палата в Бургас, оповестиха уредниците. Те желаят правдивост и оптимално наказване за килъра на момичето.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР