24-годишният Господин Господинов е шофьорът на камиона, който зверски блъсна

...
24-годишният Господин Господинов е шофьорът на камиона, който зверски блъсна
Коментари Харесай

Ето го дрогираният изверг Господин, който премаза и уби на място 23-г. Стела на АМ „Тракия“

24-годишният Господин Господинов е водачът на камиона, който свиреп блъсна авариралия Форд на бургазлийката Стела Маринова на Автомагистрала „ Тракия “, убивайки я на място и ранявайки други три девойки. Младият мъж е родом от димитровградското село Долно Белево, работел в транспортния отрасъл от пандемичната 2020 година, оповестява „ Флагман “.
От профила му в обществените мрежи излиза наяве, че 24-годишният юноша има сериозна другарка от няколко години. И сериозен проблем с правописа на български език, в случай че въобще шльокавицата, която употребява за обществените мрежи, може да се назова някакъв понятен език.
До 6 октомври той има право да жали наложената му през днешния ден мярка за неотклонение. Това би трябвало да се случи пред Апелативния съд в Бургас.
В същото време стана ясно, че митингът на бургазлии против килъра, който бе очакван за на следващия ден, се отсрочва за идната седмица. Днес стотици стачкуващи настояха за по-строги санкции на пътя.
Те са гневни, че 24-годишният водач Господин, който се качи зад кормилото на камион, пренасящ сирене „ Саяна “ след приложимост на опиати и алкохол, въобще има брошура. В неговото досие има 21 пътни нарушавания за едвам 3-4 години стаж на пътя.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР