24-годишният Димитър Малинов от град Стамболийски, който беше обявен за

...
24-годишният Димитър Малинов от град Стамболийски, който беше обявен за
Коментари Харесай

Откриха тялото на издирвания Димитър. Кметът на Цалапица: Говори се, че са го намерили в канавка

24-годишният Димитър Малинов от град Стамболийски, който беше разгласен за търсене, е открит мъртъв край Цалапица, съобщи Българска национална телевизия.

В селото той е забелязан за последно предишния четвъртък, когато гостувал на майка си. След вечеря останал на двора, а другите си легнали. Съседът го чул по какъв начин излиза малко след 23.00 часа. Димитър обаче по този начин и не се прибирал – нито в Цалапица, нито в Стамболийски.

На записите от общинските камери се вижда, че малко по-късно в същия регион минава автомобил с изключени фарове.

Все още няма информация каква е повода за гибелта на мъжа. Полицията работи по няколко версии, в това число и ликвидиране.

Вълна от съболезнования за изчезналия 24-годишен Димитър Малинов изричат поданици на пловдивското село Цалапица в обществените мрежи. Младият мъж изчезна на 20 юли, а камерите са снимали по какъв начин вечерта тогава се качва към 23 часа в черен мерцедес и от този момент няма диря от него.

„ Не мога да допускам. Почивай в мир, благо дете “, е написала във фейсбук групата на Цалапица Ивелина Биковска. И десетки изпод изричат съболезнования.

„ В селото настойчиво се приказва, че трупът на младия мъж е открит в някаква канавка “, разяснява пред „ 24 часа “ кметът на Цалапица Ивайло Данаилов.

„ Нищо не ми е обявено нито от полицията, нито от прокуратурата за сина ми. Стоим в Стамболийски и чакаме. От напрежение даже не мога да подготвя храна за по-малкото си дете “, сподели Атанаска Бакалова, майката на Димитър.

24-годишният Малинов постоянно отскачал в селото, където живее майка му. Тя и татко му са разграничени от дълго време. Младият мъж живеел ту при татко си в Стамболийски, ту при майка си в Цалапица, която е омъжена и има малко дете.

Приятелите на Димитър също са в селото. Те са прегледали камерите, които запечатали по какъв начин се качил предишния четвъртък в черен мерцедес.

Вчера в Цалапица доста доброволци, жандармерия и полиция обходили канали и селскостопански пътища. След това се появила мълвата, че Малинов е открит в канал.

Според локални той нямал непрекъсната работа. Слуховете даже отиват още по-далеч – че Димитър е бил погубен, а екзекуторът му бил избягал в чужбина.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР