24-годишният австралиец Бени Коулмен се определя като начинаещ ловец на

...
24-годишният австралиец Бени Коулмен се определя като начинаещ ловец на
Коментари Харесай

Австралиец засне разярен дух от гробищен парк

24-годишният австралиец Бени Коулмен се дефинира като новак ловджия на духове. По думите му той неотдавна е почнал да изследва света на свръхестественото, само че наподобява, че желанието му да открие дух е било толкоз мощно, че шансът бързо му се е усмихнал.

В началото на 2017 година Бени и неговата другарка Джулия вземат решение да се насочат в гробищния парк на Саутпорт, където е заровен и починалият брат на момичето.

Двамата се разхождат и вършат към петдесет фотоси. След това обаче младежите изпитали мощен боязън и решили да изоставен мястото. Всеки от тях тръгнал към дома си, уговаряйки се, че ще прегледат фотосите дружно на идващия ден.

Щом се прибрал вкъщи обаче, Бени почнал да се вълнува. Любопитството му победило и той въпреки всичко решил да прегледа фотографиите самичък.

Първоначално той не разкрил нищо изключително, само че тъкмо преди да се разочарова от несполучливия улов на призраци, видял нещо шокиращо. На една от фотосите в реалност имало странна размазана фигура, наподобяваща на човешко лице.

 Заснетият дух Снимка: mercury

Бени незабавно се обадил на Джули да ѝ заяви за откритието си и ѝ изпратил изображението. Разучавайки фотографията на специфична стратегия, приятелката му също стигнало да заключението, че това е дух, който е доста сърдит. Но какво би могло да е разгневило привидението?

Бени и Джули се пробват да разнищят този въпрос. Те не могат да дадат безапелационен отговор, само че позволяват, че духовете от гробищния парк са ядосани поради дейностите на локална компания, поддържаща градския превоз.

Носят се клюки, че компанията счита да разшири линиите си и да завземе част от гробището. Нормално е духовете на почиващите тук хора да са обезпокоени от този факт, считат Коулмен.

Източник: sanovnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР