24-годишен мъж от Каменар счупи всички рекорди, след като беше

...
24-годишен мъж от Каменар счупи всички рекорди, след като беше
Коментари Харесай

Дрогиран, без книжка и с чужди номера спипан от полицията във Варненско

24-годишен мъж от Каменар счупи всички " върхове ", откакто беше засечен от пътна полиция зад кормилото на опел дрогиран, без брошура, а самият автомобил бил с непознати регистрационни табели. По случая е формирано досъдебно произвеждане, известен е прокурор в Районна прокуратура – Варна. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.

Друг варненец - на 47 години, също осъмна в ареста, откакто бе спрян за рутинна инспекция малко преди среднощ в местността Ракитника край Варна. Той бил зад кормилото на фолксваген, който се оказал, че не е регистриран по надлежния ред и е със служебно прекъсната регистрация. При последвалата инспекция на водача дрегерът спрял на впечатляващите 2.45 промила алкохол в издишания въздух. За двете нарушавания мъжът отива на бърз съд.

Една концепция по-пиян е бил 28-годишен мъж от варненското село Житница. Той бил спрян за рутинна инспекция по пътя Провадия - Айтос с БМВ-то си. Дрегерът посочил 2,86 промила в издишания въздух. По случая е формирано бързо полицейско произвеждане, материалите са докладвани в Районна прокуратура – Провадия. Мъжът е арестуван за период до 24 часа.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР