24 часаСкъпа синя зона и евтин транспорт в София за

...
24 часаСкъпа синя зона и евтин транспорт в София за
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

Скъпа синя зона и на ниска цена превоз в София за чист въздух

Двойно повишаване на таксата за паркиране в центъра, по-евтин билет за градския превоз, безвъзмездни буферни паркинги и ограничаване на придвижването на коли при прогноза за рисково замърсен въздух в София. Това са част от ограниченията, които Столичната община ще вкара, с цел да се бори със замърсяването.

Труд

Властта отново клекна пред зелените рекетьори

Министерство на околната среда и водите изтегли точката за смяна на концесията на ски зона " Банско ". Текстът ще се гледа дружно с частичното изменение на настоящия проект за ръководство на Национален парк " Пирин ".

Стандарт

Дилъри на медикаменти в спекулация за милиони

Само едно нещо пази от жестоките болки от артрита Митева, която е секретар на локалното читалище в южното българско селце Сладун, край Свиленград, и то е седмичната й инжекция от имунопотискащия медикамент РоАктемра. Без него, тя е в мъка. " Болката те раздира от вътрешната страна ", споделя 44-годишната Митева. " Понякога просто ти се желае да разкъсаш кожата си ".

Сега

Прокуратурата търси закононарушенията на незаконната група с медикаментите

Износът на медикаменти не е закононарушение, само че седем души са обвинени като членове на проведена незаконна група, която се е занимавала с това. Измамите с дефицитни медикаменти, които, вместо да отидат при пациентите, се продават скъпо в чужбина, няма по какъв начин да се правят без присъединяване на лекари, аптекари и фактори в здравната каса, само че няма нито един подобен обвинен.

Дума

Българска социалистическа партия излиза на митинг против повишаването на водата

Протест против плануваното нарастване на водата провежда този петък Българска социалистическа партия. Корнелия Нинова прикани всички, несъгласни с ценовия скок, да се съберат на 15 декември от 10,30 ч. пред постройката на КЕВР в София. Лидерът на Българска социалистическа партия посочи, че това е следващият скок на цената, той обаче не е необорим, не е правено и публично разискване. По думите й фрапантният ценови растеж не дава отговор на нарастването на приходите на хората и пази интереса на монополистите.

Капитал дейли

Manpower: Компаниите ще не престават да наемат хора и при започване на 2018 година

Българските работодатели са оптимисти за началото на идната година и възнамеряват да наемат нови чиновници през първото тримесечие на 2018 година, демонстрират резултатите от проучване на заетостта на компанията за човешки запаси " Менпауър България ". Това значи, че позитивният тренд на икономическо раздвижване и спад в безработицата ще продължи постоянния си ход.

В проучвания интервал проекти за увеличение на личния състав се регистрират във всички индустриални браншове и райони, обхванати от изследването. Най-много наети се чака да има в строителния бранш, както и в производството и търговията на едро и дребно.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР