24 часаПлевнелиев остана без имотиПрезидентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев

...
24 часаПлевнелиев остана без имотиПрезидентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев
Коментари Харесай

Преглед на печата

24 часа

Плевнелиев остана без парцели

Президентът на републиката (2012-2017) Росен Плевнелиев е дарил всичките си парцели на синовете си от предходния брак Павел и Асен. Той им е трансферирал 4 от петте си къщи, а петата - в село Баня, е продадена, с цел да финансира развода с някогашната му брачна половинка Юлияна.

Труд

Този митинг от дълго време не е на майките

Този митинг от дълго време не е на майките. Това разгласи Ина Маринова, майка на дете с увреждане във фейсбук. Той е на една болна жена, която продаде душата си, господ знае на кого, написа една от лидерките на митинга.

Монитор

Съседи се топят за скъпи поправки

Съседски войни прерастват в доноси за корупция. Новата скица за разпра сред комшии безусловно е заляла комисия " Антикорупция " (КПКОНПИ) със сигнали за необяснимо благосъстояние. Едно от най-честите подозрения, които жителите споделяли с институцията, било обвързвано тъкмо с това, че съседът им прави безценен ремонт, а на хартия няма от кое място да потвърди пари за тези разноски. Пред " Монитор " от КПКОНПИ обясниха, че сходни доноси не водят до съществени разкрития.

Стандарт

Сидеров отхвърля постове в изпълнителната власт

Нямам упоритост и не съм заявявал в никакъв случай упоритост за постове в изпълнителната власт, съобщи пред Българска национална телевизия водачът на парламентарната група на Обединените патриоти и лидер на " Атака " Волен Сидеров.

Аз нямам проблем да работя с Валери Симеонов в Народното събрание и с който и да било, безапелационен е Сидеров. " Стига да има здрав разсъдък отсреща, стига да няма самоувереността, че през него приказва истината и единствено истината ", посочи ръководителят на " Атака ".

Сега

Мая Манолова: Социалното страдалчество е нетърпимо

" Протестите са гражданско право и постоянно имат съответни мотиви. Социалното напрежение по никакъв начин не е малко, общественото страдалчество, което безусловно затиска хората, става все по-нетърпимо, тъй че за мен тези митинги имат и своето съображение, и пояснение, и своите обективни дела ". Това съобщи пред Нова телевизия обмудсманът Мая Манолова.

Според нея хората ги боли най-вече поради нарушените им права. Тя даде образец, че в Русе, с изключение на за високите цени на горивата, обичайно се стачкува и поради мръсния въздух, а на доста други места - и поради неприятните пътища.

Капитал дейли

Цените на медицинските услуги ще се разгласяват онлайн

Цените на медицинските и немедицинските услуги, които оферират лечебните заведения, ще би трябвало да бъдат оповестени в интернет страниците им, както и на уеб страницата на Министерството на здравеопазването. Това плануват оферти за промени на второ четене в преходните и заключителните разпореждания на проектозакона за бюджета на здравната каса, импортирани от ръководителя на парламентарната здравна комисия доктор Даниела Дариткова и група депутати от ГЕРБ.

Дума

Българска социалистическа партия няма да крепи кворума, желае предварителни избори

Българска социалистическа партия няма да се записва в пленарна зала, макар оставката на вицепремиера Валери Симеонов. Социалистите не престават да упорстват за предварителни избори като единствен вид, който да избави стабилността в страната.

Това разгласи на конференция през днешния ден водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова след взаимно съвещание на парламентарната група и на ИБ на партията.

Това държавно управление основава неустойчивост в страната, в институциите, в цели системи. Нищо не работи по този начин, както би трябвало - нито обществената, нито здравната, нито просветителната система, акцентира Нинова. Категоричната позицията на Българска социалистическа партия е, че това държавно управление е нездравословно, а тази неустойчивост би трябвало да се спре. Ние виждаме тази опция само в предварителни избори, отсече водачът на левицата.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР