24 часа Трима бивши министри ще се обясняват за Грипен-ите

...
24 часа Трима бивши министри ще се обясняват за Грипен-ите
Коментари Харесай

Трима бивши министри ще се обясняват за Грипен-ите, Нов екшън за млякото

" 24 часа "

Трима някогашни министри ще се изясняват за " Грипен " -ите

Тримата някогашни министри на защитата Аню Ангелов, Ангел Найденов и Николай Ненчев ще се явят пред парламентарната комисия за изследване на покупката на нови изтребители, излиза наяве от дневния ред.</p><p>Тримата ще би трябвало да обяснят какво са създали през мандатите си за обезпечаване на нови самолети на Военновъздушни сили и по какъв начин се е стигнало до избора на шведските " Грипен "

" Стандарт "

Нов екшън за млякото

До нов екшън докара борбата в какви кофички да се продава киселото мляко по държавен стандарт. Брутално навлизане и люти закани шокираха техническия комитет на Българския институт по стандартизация през вчерашния ден. 22-мата негови членове трябваше да решат дали да се осъвремени стандартът по БДС поради нови опаковки. За тяхното въвеждане упорстват най-големите компании в сектора, измежду които " ОМК " (марката " Верея " ), " Димитър Маджаров-2 " и " Полидей-2 " ( " Домлян " ). Да се резервира монополът на досегашните опаковки пък упорства шефът на асоциацията на млекопреработвателите Димитър Зоров. Той нахълта през вчерашния ден на съвещанието на БИС, без да има право да участва.

" Монитор "

Щатски " Блек Хоук " се приземи поради боен с бъбречна рецесия

Тежката американска военна машина е кацнала до Спешния център на болничното заведение в Пловдив към обяд в събота. И медици, и пациенти се шокирали от гледката и грохота на военния хеликоптер. Улицата към здравното заведение била отцепена от полиция и гардове от частна охранителна компания. Веднага откакто " Блек хоук " -ът се приземил, щатският боен бил отведен в Клиниката по урология на 9-ия етаж на болничното заведение, описаха очевидци.

" Не е потърпевш по време на обучение. Имал е остра бъбречна рецесия с доста мощни болки и по тази причина е превозен в пловдивската Университетска болница ", обявиха източници от Министерството на защитата. Информацията им бе доказана от другар на пациента с униформа.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР