23 юли е крайният срок за записването за първия по

...
23 юли е крайният срок за записването за първия по
Коментари Харесай

Записването за баскетболния турнир 3х3 в София ще продължи до 23 юли

23 юли е крайният период за записването за първия по рода си шампионат по баскетбол 3х3 на най-хубавото игрище за този спорт в България - на спортния комплекс " Свети Георги-Лозенец " в София, който два дни по-късно - на 25 юли, ще одобри надпреварата.

Надпреварата, която ще бъде първа за годината у нас в този към този момент олимпийски спорт, се провежда със съдействието на Българската федерация по баскетбол. Сложната епидемологична конюнктура в България, която постанова повече време за подготовка, е принудила уредниците да сложат краен период за записвания и да има предел на участниците. Както към този момент стана ясно, таксата за присъединяване е 75 лв., а записванията стават на телефон 0899992727 и на мейл [email protected]. Банковата сметка за превод на таксата е BG52UNCR70001523516151. Турнирът ще бъде отворен за мъже и дами над 17-годишна възраст.

Победителят в шампионата ще получи 500 лв., като финансови тласъци ще получат и останалите три тима, достигнали до полуфиналите. Награди ще има за всички участници. За спечелилите в двата състезанието за забиване на топката в коша и за точна пукотевица зад линията за три точки ще има по чифт баскетболни кецове. Турнирът и самостоятелните надпревари ще се играят със специфични топки, обезпечени от компания " Диас спорт ".

Организаторите ще обезпечат по време на надпреварите нужното за този спорт положително въодушевление за всички, които дойдат да вземат участие в конкуренцията или просто да гледат. Водещ на шоуто ще бъде добре познатият в баскетболните среди публицист Деян Веселинов. Снимки: Sportal.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР