23 март 2023 г. е най-желаната дата за венчавки през

...
23 март 2023 г. е най-желаната дата за венчавки през
Коментари Харесай

13 двойки ще сключат брак на 23.03.2023 г. в Пловдив

23 март 2023 година е най-желаната дата за венчавки през тази годината. Това е по този начин, поради комбинацията на числа, които я трансформират в една от по този начин наречените огледални дати. Голям брой двойки избират по кое време да се венчаят съгласно астрология, нумерология, суеверия и така нататък Именно поради това последните години има взрив на сватбите на тъкмо такива дати, тъй като младите влюбени търсят символика, която считат, че ще им донесе благополучен сватбен живот.
Прочетете още
Тринадесет двойки в Пловдив ще се врекат във честност на 23 март.  В София те са 26.

„ 13 двойки са си записали, дата е напълно непокътната. 23 март се пада в четвъртък, само че това няма да попречи на младоженците, защото огледалните дати се смятат за късметлийски ”, разясниха пред  TrafficNews  от Оперативна програма „ Радостни обреди ”.

От там допълниха още, че от ден на ден хора избират изнесените ритуали, макар по-високата им цена, защото са доста по-удобни за събирането на огромен брой посетители. Те са най-търсени в интервала от април до началото на ноември. Те обявиха, че досега 237 двойки са се записали за подписване на цивилен брак през 2023 в Пловдив, като най-натоварени са всички дати 23-ти. Най-натоварен е интервалът след Великден.

Когато избирате своя ден би трябвало да  се съобразите с това по кое време е позволена църковната венчавка, в случай че сте решили да сключите такава, тъй като има неразрешени дати и за нея.

Цените на ритуалите са следните:

От понеделник до петък – 78 лева с музика на диск, събота и неделя – 144 лева с музика онлайн, а цената на изнесените ритуали не се трансформира и е на стойност от 270 лева.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР