23-ма нови членове на БСП получиха своите партийни карти на

...
23-ма нови членове на БСП получиха своите партийни карти на
Коментари Харесай

23-ма нови членове на БСП бяха приети в Николаево

23-ма нови членове на Българска социалистическа партия получиха своите партийни карти на тържествено заседание в читалището на град Николаево. Картите бяха връчени от заместник-председателя на Българска социалистическа партия Атанас Зафиров и секретаря на парламентарната група " Българска социалистическа партия за България " Деян Дечев.

В своето приветствено слово Зафиров изрази задоволство от процеса на подмладяване на партийната организация и благодари на новоприетите за това, че влизат в редиците на Българска социалистическа партия в навечерието на един от най-важните избори в новата история на страната.

“Сигурен съм, че ще спечелим тези избори, а община Николаево ще тръгне по нов път на развиване и разцвет на своите жители ”, сподели в умозаключение заместник-председателят на партията.

На събранието участва и един от номинираните претенденти на Българска социалистическа партия за кмет Константин Руйчев, който срещна присъстващите с акцентите в предизборната стратегия на партията и поетите задължения пред жителите на община Николаево.

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР