23-годишната Мелвин Ибишева, която загина тази сутрин при челен удар

...
23-годишната Мелвин Ибишева, която загина тази сутрин при челен удар
Коментари Харесай

България плаче! Ето я загиналата 23-г. Мелвин – майка за пример, работила в училище

23-годишната Мелвин Ибишева, която почина тази заран при преден удар с рейс на пътя Христо Даново и Кърнаре, е работила като учебен посредник в ОУ „ Хр. Данов “ в Клисура. Тя е приключила в същия град приблизително особено обучение в Професионалната гимназия по стопанска система „ Тодор Влайков “. „ Беше за доста малко при нас и напусна по нейно предпочитание “, изясни пред „ 24 часа “ директорката на главното учебно заведение Зорка Томова. Колективът научил за трагичната новина.
Съпругът на Мелвин Муса Мусов е сломен от непредвидената загуба. Той и жена му били хубаво семейство и доста се разбирали, описаха поданици на Розино. Имат тригодишно момченце, което е пътувало в автомобила, каран от майката, само че детето по знамение оцеля.
Само преди преди дни Мелвин е написала в профила си: „ Любов, живот и светлина – детето е всичко това “ на фотография със сина си.
Десетки изричат съболезнования на Муса. Мнозина не могат да позволен, че нещастието се е разиграла точно на огромния мюсюлмански празник Рамазан Байрям. Все още не е конкретизирано къде ще е погребението дали в Христо Даново, откъдето е брачен партньор, или в Карлово.
По първична информация Мелвин се е разсеяла за момент около детето, което е карала на градина, и по този начин е изгубила надзор, блъскайки се в идващия отсреща рейс. Тя имала брошура от 11 месеца.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР