23-годишната американка Бейли Гибсън е израснала като стриктна християнка в

...
23-годишната американка Бейли Гибсън е израснала като стриктна християнка в
Коментари Харесай

Тази стриктна християнка се пазела заради мечтания си брак, но сега продава девствеността си, ето каква е причината

23-годишната американка Бейли Гибсън е израснала като прецизна християнка в калифорнийско семейство с родителите си, които са я осиновили. Тя е била пратена да се учи в девически лицей, а откакто го приключва тя има връзка с юноша, на който тя признава, че се пази и не прави секс преди да подписа брак, осведоми " Дейли Мейл ". Младата жена споделя, че е била осиновена още, когато е била на една годинка и татко й е бил обвързван с локалната черква. На Бейли не й е било разрешено да гледа телевизия, да слуша музика друга с изключение на християнска, да има другари и така нататък По-късно е пратена в колежа, където има единствено възпитаници от нейния пол.

След като приключва образователното заведение, обаче, тя отива в Мисури при нейната баба, където се среща и има връзка с момче, което също е израсло в прецизна християнска атмосфера. Според думите й, той се е съгласил с решението й да не вършат секс преди да встъпят в брак. Скоро обаче, тя схванала, че той й е изневерил със своя някогашна другарка. Бейли решила да не завършва връзките и двамата почнали да посещават терапия за двойки при психолог. По време на лечението младежът си признал, че е изневерил още един път, този път на първа среща с непознато момиче.



" След като страдах известно време, стигнах до решението, че това да изгубя девствеността си едвам след възможна женитба е било неверно решение, тъй като моят другар не го заслужаваше ", споделя младата жена.

По-късно се свързала с известния законен обществен дом в Невада Moonlite Bunny Ranch и им обяснила, че желае да продаде девствеността си с тяхна помощ и по този метод да има по-добър живот.



" Обществото ме възприема като странна персона, само че аз мога да го приема. В последна сметка тялото си е мое и имам правото да реша какво да върша с него ", споделя Бейли.



" Това че се свързах с обществения дом ми дава опция легално да върша секс за пари. Прави ли ме това да бъда продажница? Не зная. Ако снимате един път, това прави ли ви фотограф? ", споделя още тя.

" Не считам, че тази продажба на девствеността ми ще ме направи по-лош човек. Ние всички вършим своите избори. Моят беше да очаквам, само че в този момент взех решение противоположното - да я продам ", приключва тя.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР