23-годишната Аби-Лий Рей може да се превърне в първата жена

...
23-годишната Аби-Лий Рей може да се превърне в първата жена
Коментари Харесай

23-годишна може да е първата жена с доживотна забрана за посещение на футболни мачове

23-годишната Аби-Лий Рей може да се трансформира в първата жена с доживотна възбрана за посещаване на футболни мачове в британския футбол, заяви Metro.

На 29 януари 2022 година тя е част от агитката на Транмиър Роувърс в срещата против Форест Грийн Роувърс от британската Втора лига (четвъртото ниво). Тя пали факла и я хвърля наоколо до съдията Лий Сауби.

Полицията реагира на протичащото се, само че бързо по-късно освобождава Рей. Тя даже разгласява фотоси в обществените мрежи, с които омаловажава действието си и реакцията на охранителните органи.

Съдът във Англия обаче възнамерява да я квалифицира, като футболен варварин. Това би я лишило вечно от правото да посещава мачове в родината си и по този начин би се трансформирала в първата жена с сходна глоба на „ острова “.

В своя отбрана Аби-Лий Рей твърди, че факлата е попаднала инцидентно в ръцете ѝ и в изблик на суматоха е решила да я захвърли към терена. Кадри от телевизионното лъчение обаче потвърждават, че тя напълно умишлено употребява неразрешения предмет по време на срещата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР