23-годишна жена от китайския град Сиан, провинция Шанси, е спасена

...
23-годишна жена от китайския град Сиан, провинция Шанси, е спасена
Коментари Харесай

Тя живя три дни без туптящо сърце!

23-годишна жена от китайския град Сиан, провинция Шанси, е избавена откакто сърцето й спряло да бие за три дни, оповестяват „ Глобал Таймс “ и БГНЕС.

Тя постоянно оставала будна до късно, вследствие на което имунната система на тялото й била отслабена. В средата на юли тя настинала, което довело до фулминантен миокардит, в резултат на което получила кардиогенен потрес.

Когато сърцето на пациентката спряло да бие, лекарите незабавно приложили различен способ за засищане на кръвта с О2 - екстракорпорална мембранна оксигенация, с цел да обезпечат дишането й и да поддържат активността на сърцето. След три дни балансиране на ръба на живота и гибелта, сърдечната функционалност на китайката се възстановила.

През цялото време, до момента в който сърцето й не биело, дамата била в схващане и разговаряла с хората към себе си. Тя била в изненадващо положително въодушевление и изпращала известия до другари за нейното необикновено прекарване.

Видеоклипът на китайката беше оповестен в китайската мрежа Weibo и притегли необятно публично внимание. Той получи към 20 000 мнения и репостове.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР