23-годишна жена е пребита от мъж от Видин, с когото

...
23-годишна жена е пребита от мъж от Видин, с когото
Коментари Харесай

Пореден случай на жестокост: Мъж от Видин спука от бой жена си в Пловдив, укрива се с детето им /видео/

23-годишна жена е пребита от мъж от Видин, с който живеела в пловдивския квартал " Христо Смирненски ". Поредният случай на принуждение е от събота, когато момичето е постъпило за лекуване в болница, а насилникът ѝ избягал и се укрива с детето им, оповестява NOVA.
Мъжът е на 29-години от Видин и сега е в изпитателен период заради присъда за шофиране след приложимост на опиати.
От жестокия побой жената е с голям брой пострадвания по тялото и лицето. Тя е настанена за лекуване в УМБАЛ " Свети Георги " в Пловдив. Първоначално се е пробвала да прикрие пред лекарите станалото, потвърждавайки, че е потърпевша при битов случай падайки по стълбите. Лекарите са уведомили полицията, само че до намесата на криминалистите побойникът е съумял да избяга и да се укрие.
Майката на потърпевшото момиче изясни, че положението на щерка ѝ не е положително.
„ В момента тя е на легло, по този начин ще остане 3 месеца. Болките в тялото и са мощни, поради натрошените ребра ”, описа още тя. Момичето е претърпяло интервенция на крайници поради натрошена кост на таза и бедрото. Има счупени ребра, хематоми по главата и тялото. Пострадалата е обяснила на майка си, че е била бита пред детето, а абсурдът е станал поради битовизми. Майката описа, че това не е първият случай, в който щерка ѝ е жертва на принуждение.
Момичето е подало тъжба в полицията след последния случай на побой. Мъжът продължава да тормози дамата, както и околните ѝ по телефона, прецизира майката.
„ Той споделя, че няма да даде детето, до момента в който жалбата в полицията не бъде изтеглена ”, споделя още тя. По думите ѝ дъщеря ѝ няма платени здравни осигуровки и мъчно намира средства за лекуване.
От полицията в Пловдив оповестиха, че мъжът е престъпно проявен и осъждан, като се издирва. По неофициална информация към този момент се знае къде се укрива той и е въпрос на часове да бъде арестуван.
Случаят е докладван и на районната прокуратура, която е образувала досъдебно произвеждане.

Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР