23-годишен мъж е задържан за убийство в жк. Люлин“. Това

...
23-годишен мъж е задържан за убийство в жк. Люлин“. Това
Коментари Харесай

Задържаха 23-годишен за убийство в Люлин

23-годишен мъж е арестуван за ликвидиране в жк. „ Люлин “. Това оповестиха от пресцентъра на Министерство на вътрешните работи.

На 22 септември след обяд, в полицията постъпил сигнал за открито тяло в апартамент в жк. „ Люлин “. Собственикът на жилището отишъл да отвори, откакто съседи му съобщили, че от вътре се носи остра миризма. Влизайки вътре, той видял в кухнята безжизнено тяло на мъж в напреднал етап на разложение.

На място неотложно били изпратени полицейски и медицински екипи. При осъществения оглед те открили прободни рани в региона на шията и корема на жертвата.

По случая било формирано досъдебно произвеждане и подхванати оперативно-издирвателни дейности, в хода на които е открита самоличността и на жертвата – 24-годишен мъж от Мусачево, и на причинителя на тежкото закононарушение - 23-годишен от Самоков.

Изяснено е, че десетина дни по-рано, под влияние на използван алкохол, двамата почнали спор, прераснал в сборичкване, при което употребявали и ножове. По-младият мъж се отървал с по-леки пострадвания и напуснал жилището, а 24-годишният умрял от получените пострадвания.

Извършителят бил арестуван до 24 часа, а събраните материали - докладвани в Софийската градска прокуратура. Мъжът е притеглен като обвинен за закононарушение по член 116 от Наказателен кодекс.

С разпореждане на прокурор мярката му за задържане е удължена до 72 часа.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР