23-годишен мъж е обвинен, че е хвърлял червена боя по

...
23-годишен мъж е обвинен, че е хвърлял червена боя по
Коментари Харесай

23-годишен е с обвинение за червената боя върху фасадата на Съдебната палата

23-годишен мъж е упрекнат, че е хвърлял алена багра по постройката на Съдебната палата. От държавното обвиняване оповестиха, че поради високата общност на действието, наблюдаващият прокурор ще желае от съда той да бъде оставен за непрекъснато в ареста.

Случаят е от 3 август. В прессъобщение от прокуратурата изясняват, че мъжът е направил непристойни дейности, жестоко нарушаващи публичния ред и изразяващи очевидно пренебрежение към обществото, като хвърлял авансово готови свивки с алена багра по постройката на Съдебната палата, с което съществено зацапал фасадата ѝ.

Действията му се отличавали с извънреден цинизъм, тъй като размазаната багра наподобявала петна от кръв, и с изключителна смелост, тъй като били осъществени в центъра на столицата, против постройка, знак на държавността и под непрекъснато видеонаблюдение.

Върху конфискуваните облекла и обувки, с които е бил мъжът, когато е замерял фасадата на Съдебната палата, са открити червени петна. При обиските е открита и кутията с боята, разпръсквач и ръкавици за изработка на самоделни топчета багра

За този случай преди десетина дни на разпит беше водачът на „ Да, България “ Христо Иванов, тъй като по време на негово видео онлайн било видяно въпросното чeрвeнo пeтнo.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР