23 души са задържани до момента при в Софийска област,

...
23 души са задържани до момента при в Софийска област,
Коментари Харесай

23-ма задържани до момента при спецакцията в Софийска област

23 души са арестувани досега при в Софийска област , която стартира тази заран. Част от тях имат престъпни регистрации за разнообразни закононарушения. Образувани са две досъдебни и две бързи производства за шофиране след приложимост на опиати, заяви БНР.

Проверени са 364 души и над 260 транспортни средства. Съставени са 85 акта от полицията и още 12 от други служби, взели участие в интервенцията. Издадени са и 25 предупредителни протокола.

Проверени са 25 заложни къщи, 19 пункта за изкупуване на метали, 9 автоморги и над 40 търговски обекта.

Засилено е полицейското наличие в Костинброд, Костенец, Драгоман, Ботевград, Правец, Сливница и Елин Пелин.

Акцията продължава.
 Арести в България при акция на европрокуратурата за измами с Данък добавена стойност
Арести в България при акция на европрокуратурата за измами с Данък добавена стойност

Разбитата скица е нанесла за 32 млн. евро.

В вземат участие КАТ, Охранителна, Икономическа и престъпна полиция, както и екипи на жандармерията. Задържани са 19 души. Осем от тях са правили битови обири, други осем са в ареста за произвеждане или владеене на опиати. Трима са упрекнати в опит за палеж на лек автомобил в Несебър.

Двама са арестувани за владеене на дрога. В населяваното от единия жилище са открити 59 пакетчета с друсан чай, а в жилището на втория 100 грама от опиата.

В хотелски комплекс в к. к. " Слънчев бряг " е обезвредена мобилна лаборатория за произвеждане на метамфетамин , стопанисвана от 33-годишен престъпно проявен мъж. Той е арестуван за период до 24 часа и му е повдигнато обвиняване.
 Съдът отхвърли да пусне от ареста джигита от Бургас
Съдът отхвърли да пусне от ареста джигита от Бургас

Решението е дефинитивно

Други 15 души са обвинени за осъществяването на разнообразни закононарушения.

" Имаме арестувани голям брой лица и предмети, които са обект на тази незаконна активност. Има построени краткотрайни КПП-та, на които ревизираме лица и коли ", съобщи по-рано през днешния ден началникът на отдел " Охранителна полиция " и на КАТ в Бургас комисар Марин Димитров , представен от националното радио. По думите му не се следи растеж на битовата престъпност и полицейската интервенция е на първо място с превантивна устременост .

В последните три месеца са обезвредени четири групи, правили крупни обири на пари и скъпи движимости от частни домове по Южното Черноморие.
 Мащабна полицейска акция се организира в региона на Велико Търново
Мащабна полицейска акция се организира в региона на Велико Търново

В Горна Оряховица са построени КПП-та
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР