22-кратният шампион от Големия шлем Рафаел Надал се завърна триумфално

...
22-кратният шампион от Големия шлем Рафаел Надал се завърна триумфално
Коментари Харесай

Надал се завърна триумфално на корта с победа

22-кратният първенец от Големия шлем Рафаел Надал се завърна триумфално на корта с победа против италианеца Флавио Коболи в първия кръг на шампионата по тенис от сериите ATP-500 в Барселона (Испания). Надал отстрани италианеца в два сета - 6:2, 6:3 за близо час и половина игра.

Надал показва добра форма при завръщането си на корта след дълго неявяване поради травми. Испанецът позволи три двойни неточности и осъществя четири точки за пробив, предава Българска телеграфна агенция. 

В идващия кръг на шампионата в Барселона Надал ще играе с 11-ата ракета на света и четвърти в схемата на шампионата Алекс де Минор от Австралия.

37-годишният испанец играе едвам втория си шампионат за 15 месеца, откакто получи нов проблем с травма в мускула на бедрото при завръщането си в Бризбейн през януари.

Надал, който е 12-кратен първенец в Барселона, беше посрещнат като воин, когато излезе на корта, който носи неговото име, и макар че имаше няколко неубедителни форхенда при започване на мача, беше непреодолима бариера за 21-годишния италианец.

В друга среща от първия кръг вторият подложен Андрей Рубльов продължава неприятната си серия, като загуби от американеца Брендън Накашима с  4:6, 6:7(6), а в безсилието си руснакът счупи ракетата си в края на мача.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР