22-годишният студент Давид Георгиев от София е изчезнал от дома

...
22-годишният студент Давид Георгиев от София е изчезнал от дома
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности за изчезналия студент Давид, драмата е голяма СНИМКИ

22-годишният студент Давид Георгиев от София е липсващ от вкъщи си след разлъка с приятелката си, написа "Телеграф ". Както БЛИЦ към този момент заяви, момчето е било забелязано за последно на 27 март.

Момчето било изпаднало в тежка меланхолия и повече от седмица към този момент е в неопределеност. Родителите и околните му се тормозят, че може да е протегнал ръка на живота си.

На 27 март към 11 часа момчето споделило, че излиза да се поразходи и повече не се прибрало в дома си в столичния квартал "Обеля " 2. Призивите за помощ в издирването не стопират в обществените мрежи.

Заради раздялата момчето било в тежко психическо положение. Ден преди да изчезне, околните му са го водили на обзор със експерт, който споделил, че индикаторите му са положителни.


Имал недоволства от известно време, че губи ориентировка и памет. Когато излязъл в петък, имал в себе си мобилен телефон с два % батерия. Родителите му звънели, само че джиесемът към този момент бил изключен.

Имал е 10 лв. и персонална карта в себе си с изключение на телефона.

Роднини умоляват хората от кварталите към "Облея ", "Надежда " и "Свобода " да се оглеждат. Бабата на момчето живее в "Дружба 2 ", само че не е ходил там след изгубването си.

Още същия ден родителите са подали сигнал в полицията.

Засега не знаят дали е употребявал метрото в съответния ден. Надяват се това да стане ясно от камерите на метростанцията.


Надежда на фамилията даде сигнал от непозната жена във "Фейсбук ". Тя обяснила, че видяла момче с сходно изложение в събота към 14 часа в столичния квартал "Лагера " в региона на ул. "Плиска " до 25-о учебно заведение. Подала сигнала чак към 18 часа вечерта, тъй като тогава схванала, че се търси.

Роднините отишли на мястото, само че не разкрили никого. Давид нямал познати в този квартал и допускат, че може свидетелката да се е заблудила.

Когато напуснал дома си, той бил облечен в черно яке, сини дънки, черна шапка и светлобежава маска. Давид е висок 170 см. слаб, със зелени очи, черна коса и носи очила. Роднини към този момент са ревизирали всичките му другари и познати, при които вероятно може да отиде. Затова се умоляват жителите за подпомагане.


Ако имате информация, може да се обадите на телефон 112. Родителите също са оставили телефоните си за връзка, с цел да реагират незабавно. Майката Невена Георгиева може да бъде открита на 0895 328 173, а бащата Лъчезар на телефон 0895 381 380.

Информация за изгубването и фотоси на момчето са оповестени във:Фейсбук " групи - "Видяно в София ", както и разнообразни квартали на София.

Състуденти и другари също споделяха постов, както и линк към профила на Давид в обществените мрежи. Младежът работел като касиер в офис за заплащания на сметки на ул. "Раковски " в София.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР