22-годишната униформена служителка от столичното Първо РПУ стана публично известна,

...
22-годишната униформена служителка от столичното Първо РПУ стана публично известна,
Коментари Харесай

Майката на полицайката Симона не може да я опази от хейт в мрежата

22-годишната униформена служителка от столичното Първо РПУ стана обществено известна, откакто се появи информация, че има връзки с престъпно проявения Георги Семерджиев, който провокира гибелта на две девойки при ужасяваща злополука на столичен бул. през лятото.

Майката на полицайката Симона Радева я брани от мръснишки колажи и обиди със полова тема във Facebook, като самата тя употребява много пиперливи изрази против злобарите на щерка ѝ.

В куп известни групи във Facebook, в които членуват десетки хиляди души, непрестанно се пускат колажи със Симона, като някои текстове към тях са повече от брутални. Отправят се най-вече подмятания за половото минало на младата жена, само че се написа и за умствените и професионални качества на полицайката.

Онлайн гаврата очевидно е сигнала до майката на полицайката, която преди дни взема решение да се включи с мнения, с цел да брани щерка си. Действията на Бистра Радева провокират противоположен резултат - вместо да спрат обидите, потребителите стартират още по-яростно да иронизират Симона, а някои да вършат колажи на Бистра и Симона, писа „ България Днес “.

" Много ми е смешно, когато не познаваш нито крушата, нито дървото. Тия заключения от кое място ги правиш!? От жена ти, майка ти, сестра ти... или все някъде си ги виждал тия неща!? ", написа Бистра към един от създателите на колаж.

Това нейно включване безусловно отприщи вълна от нови обиди, поради което майката, влезнала в гневна отбрана на щерка си, написа нов коментар:

" На елементарен човек каквото и да кажеш няма смисъл! Взимай си хапчетата постоянно! Хората са споделили - човек може да се разбере с вманиачен, само че с елементарен – в никакъв случай!!! “.

Бистра се бори против фалшив профили и колажи от последните седмици. В онлайн пространство се популяризира видео с участничка в състезанието „ Мис Силикон “, за която се твърди че е Симона. Истината е, че това е друго момиче. Несправедливостта мощно ядосва Радева-старша, която излива гнева си към различен консуматор:

" Ти какъв брой си безумен. И елементарен. От такива, като теб е цялата тая малоумщина.... Хайде в този момент отвори Гугъл, напиши „ Мис Силикон “ и ревизира коя е. Как се споделя въпросната мисля и какъв брой годишна е!? Половин мозък и огромна уста е доста тежко състояние. Срамно е елементарен и тъп, само че очевидно като си подобен, да си пъклен безапелационен. Проверявайте преди да се излагате! Майка ти би трябвало да потъне от позор, тъй като с изключение на, че си елементарен и нахален си немислещ ", избухна родителката на полицайката.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР