22-годишната Симона Тодорова, която беше простреляна от ревност в Слънчев

22-годишната Симона Тодорова, която беше простреляна от ревност в Слънчев ...

Простреляната Симона – вън от реанимация! И сега?.


22-годишната Симона Тодорова, която беше простреляна от ревност в Слънчев бряг, вече е изведена от реанимация и е настанена в отделението по неврохирургия на болницата в Бургас.Още по тематаЧудо! Простреляната Симона се храни, говори, даже пие вода!12 юни 2018 16:30143Простреляната Симона – вън от опасност. Проговори! 11 юни 2018 15:00118Симона е будна, диша сама! Медиците се въздържат от прогнози7 юни 2018 11:23160

Шефът на отделението д-р Николай Недев е извършил животоспасяващата операция на Симона. Огнестрелната рана е била ниско в лявото слепоочие, съобщава Bulgaria ON AIR.

Тя е в съзнание, започва курс на рехабилитация, вертикализация и да осъществи походка. Според него Симона няма груби парези на крайниците, храни се сама, но все още трудно говори.

Симона беше близо седмица в кома, след като в пристъп на ревност, бившият й приятел Михаил Станчев изстреля цял пълнител от Макаров срещу нея и уби хазартния бос Коста Николов.

Срещу Станчев са повдигнати обвинения и той е зад решетките, а от болницата се надяват момичето да се възстанови напълно.

 
По публикацията работи: Петя Славова

Източник: dnes.bg