22-годишната Биляна Първанова украси унгарското издание на най-четеното женско списание

...
22-годишната Биляна Първанова украси унгарското издание на най-четеното женско списание
Коментари Харесай

Красива болярка и кметска щерка изгря в унгарския Cosmopolitan

22-годишната Биляна Първанова украси унгарското издание на най-четеното женско списание в света Cosmopolitan. Авторските права на нейната фотография са изплатени от фотографа, пред чийто обектив е театралничила кметската щерка предходната година.

Фотосът на младото момиче е прибавен към публикация в така наречен женска библия със заглавие „ Колко време може да прекарате без мобилния си телефон “ и пресъздава проучване за обществените потребности на нежния пол. Биляна показа, че това не е първата нейна фотография, продадена в чужбина. Преди време се случило същото, само че тогава изгряла в известен немски уебсайт, написа " Борба ".



Фотосът допълвал обява на тематика „ Как да се оправим с депресията “. 22-годишната моделка показа, че се усеща горда, че има интерес към работата й от чужбина и счита да продължи да се развива в тази сфера, наред с още няколко занимания, на които се отдава.

Биляна е от Велико Търново, само че от няколко години живее в Дебелец, откакто майка й Снежана Първанова завоюва първия си управнически мандат. Завършила е СОУ „ Емилиян Станев “, а наесен ще бъде студентка четвърти курс политология във ВТУ „ Св. св. Кирил и Методий “. Кариерата си на модел стартирала преди 5 години, откакто инцидентно я потърсили за рекламна фотосесия на българска марка облекла. Казва, че на смешка приела предлагането, само че работата доста й допаднала и по този начин и до през днешния ден продължава да е рекламно лица на тази компания.



„ Това беше добър старт в областта на модата, тъй като ми отвори доста порти. Много хора ме видяха и пожелаха да осъществявам и други задължения. Отскоро популяризирам и първокласна линия долни дрехи. Много съм удовлетворена и на драго сърце театралнича пред фотографа Йоана Бояджиева “, показа тя. Не крие, че първоначално имала съмнения дали да се снима по долни дрехи, само че след първата фотосесия се уверила, че екипът е предпазлив и идеално подготвя към този вид фотоси.



„ Смятам, че е красиво и секси. Колекциите се допълват и от доста нощници и пижами, които скриват голотата, само че аз не съм закостенял човек “, увери Биляна.

Вместо да прекарва няколко часа в ръцете на гримьор и коафьор преди заставането пред обектива, тя сама приготвя цялостната си визия. Занимава се с гримьорство, а правенето на прически й идва от вътрешната страна.

Снимките й, които са изплатени за чужбина, обаче нямат нищо общо с рекламните за облекла и долни дрехи. Те са част от така наречен стокова снимка, която съставлява напълно друг жанр в стилната промишленост. Става дума за правенето на фотоси по разнообразни тематики, които да се употребяват от реклами организации, уеб дизайнери, списания, корпоративни креативен групи и т. н.



„ От 2 години се фотографирам за стокова снимка, само че ми е най-любимата снимка. Снимките не престават сред 3 и 7 часа, а на тях би трябвало да си ухилен, положителен и да изразиш благополучие. След края на фотосесията ченето ти се схваща. Авторските права на фотосите са на фотографа и по тази причина е доста е мъчно да схванеш къде са купени. Дори самият той от време на време не схваща, тъй като клиенти са хора и компании от целия свят “, изясни Биляна.

22-годишното момиче разяснява, че публикуването на нейна фотография в Cosmopolitan било огромна изненада за нея.
„ Фотосът е от броя от октомври 2017 година, само че едвам в този момент узнавам, че е бил оповестен. Много постепенно става осведомителният продан сред купувача, фотографа и самата мен. За страдание, няма от кое място да се снабдя с изданието и единствено в интернет може да бъде забелязан “, съобщи Биляна.

Освен с моделство кметската щерка за занимава и с гримьорство. Завършила е курс преди 2 години и все още работи в салон за хубост в Дебелец. Преди нея не е имало друга гримьорка в града. Изкарала е и курс за безиглено вкарване на хиалурон в устните, лицето тъй наречените Подкрепя новаторските процедури и има вяра, че човек би трябвало да в крайник с новите трендове.

Успоредно с работата върви и следването й.Избрала да учи политология около кметуването на майка си и уговорките на приятеля си – общинския консултант във Велико Търново и регионален координатор на МГЕРБ Георги Недев.

„ Винаги съм пособия безплатно в начинания и съм заставала зад идеите на партията и всичко, обвързвано с младежката организация. Младите са всеобщо незаинтересовани от политиката, а това не трябва да е по този начин, тъй като ние сме бъдещето на България. Харесва ми да изучавам политология и считам, че политиците би трябвало да излизат с специалност политици от университета, а не да са юристи, лекари и т. н. “, безапелационна е тя.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР