22-годишен българин е навлязъл с Мерцедес“ на смятания за най-красив

...
22-годишен българин е навлязъл с Мерцедес“ на смятания за най-красив
Коментари Харесай

Българин затъна с колата си на най-красивия плаж в Полша, глобиха го 1000 евро

22-годишен българин е навлязъл с „ Мерцедес “ на считания за най-красив по балтийското крайбрежие на Полша плаж в Дембки, заяви младши аспирант Лукаш Бжежински от комендатурата на полицията в град Пуцк. Цялото произшествие, дружно със избавителната акция по евакуирането на автомобила можеше да се следи в четвъртък онлайн, защото на мястото на случая има онлайн уеб камера.

Хора, които правели утринната си разходка по плажа, забелязали автомобила със закопани в пясъка гуми рано сутринта в четвъртък. От заораването се виждало, че водачът се е борил известно време с пясъците, само че най-после заключил „ Мерцедеса и се предал. На място пристигнала полиция, само че защото произшествието няма никакви белези на пътно произшествие – случило се е отвън пътната мрежа на страната, патрулът си отишъл без да прибере автомобила. Шофьорът бил открит, 22-годишен жител на България, а служителите на реда го уведомили да се яви в полицията за определяне на административно нарушаване. „ Става въпрос за нарушение на законодателството в областта на морските територии “, изясни Бжежински.

Оказва се, че нарушаване на пътя можело да коства на българина по-малко, в сравнение с ще му излезе в този момент влизането в необятната 108 метра пясъчна линия на Дембки. Според член 60 от Закона за морските територии и морската администрация на Република Полша „ Който употребява кола с мотор с вътрешно горене, скотски впряг или механичено задвижване с цел да влезе на територията на техническа крайбрежна линия, без да има правото за това или без единодушието на съответния териториален шеф на морската администрация предстои на санкция в размер до 5 хиляди злоти, към 1000 евро.

Под термина „ техническа линия “ влизат и плажовете, а полското законодателства безусловно не разрешава влизането на плажната линия с автомобил. Досега сходен случай на плажа в Дембки не се е случвал. По обяд в четвъртък водачът към този момент се беше явил в полицейското ръководство, а камерата сподели по какъв начин екскаватор съумява да измъкне " Мерцедеса ", който е с немски регистрационни табели, от пясъка.

Различни полски и задгранични ранглисти слагат плажа в Дембки на първа позиция в Полша. Широк е 108 метра и се простира на дължина от 3 километра, предаде OFFNews.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР